Ana SayfaÜnlülerUsta Sanatçı Kemal Sunal 'ın 21. Ölüm Yıldönümünde Gerginlik...

İlgili Postlar

Usta Sanatçı Kemal Sunal ‘ın 21. Ölüm Yıldönümünde Gerginlik…

Bugün, kendine has gülüşüyle Yeşilçam’a damgasını vuran Kemal Sunal’ın 21. ölüm yıl dönümüydü. Sanatçı oğlu Ali Sunal, yeşilçam’ın efsane ismi olan babası Kemal Sunal’ı kabri başında gözyaşları içinde anarken, diğer taraftan mezarlıkta maske tartışması baş gösterdi. İşte Detaylar…

SON DAKİKA… Oyuncu Ali Sunal Hastaneye Kaldırıldı…

Usta Sanatçı Kemal Sunal ‘ın 21. Ölüm Yıldönümünde Gerginlik…

Tam 21 yıl evvel 3 Temmuz 2000 ‘de hayatına veda eden usta sanatçı Kemal Sunal, 21.ölüm yıldönümünde de ailesi ve sevenleri tarafından Zincirlikiyu’daki mezarı başında hatırlandı.

Usta Sanatçı Kemal Sunal Gözyaşlarıyla Anıldı…

Türk sinemasına armağan ettiği ‘Hababam Sınıfı’, ‘Süt Kardeşler’, ‘Sahte Kabadayı’, ‘Tosun Paşa’ ve ‘Kapıcılar Kralı’ gibi yapıtların yanında eşsiz gülümsemesiyle de hafızalarda yer tutan sanatçı Kemal Sunal’ın ani ölümü üzerinden tam 21 sene geçti.

“Bizi Kucaklamaya Devam Etsin” 

Merhum sanatçının eşi Gül Sunal, eşiyle ilgili arşiv özelliği taşıyacak olan bir youtube kanalı hazırladığını anlatırken oğulları Ali Sunal ise her sene olduğu üzre gözyaşlarına hakim olamayarak “Bizi ve torunlarını uzaktan izlemeye, kucaklamaya devam etsin” dedi.

Kemal Sunal kimdir?

Ali Sunal kimdir?

Özel Günde Masken Gerginliği!…

Diğer taraftan Kemal Sunal’ın ölüm yıldönümü töreninde sosyal mesafe kuralına uymayıp maske kullanmayanlar sebebiyle gergin dakikalarda yaşandı.

“İnsanların Sağlığını Lütfen Tehlikeye Atmayın”

Eşinin kabri başında dua okuyan Gül Sunal, maske kullanmayıp cep telefonlarıyla resim çekmek isteyen kişilere hitaben, “Arkadaşlar lütfen maske takın. Maske takmayanlar geride dursun. Bizim sağlığımızı, insanların sağlığını lütfen tehlikeye atmayın” ifadeleriyle uyardı.

Ali Sunal ve Gül Sunal’dan Kemal Sunal paylaşımı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler