Ana SayfaÜnlülerUsta Oyuncu Ercüment Balakoğlu Vefat Etti!

İlgili Postlar

Usta Oyuncu Ercüment Balakoğlu Vefat Etti!

Usta oyuncu Ercüment Balakoğlu hayatını kaybetti. Magazin dünyasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ünlenen ses sanatçısı Onur Akay, Instagram’dan başarılı oyuncu Balakoğlu’nun vefat haberini duyurdu.

Onur Akay; daha öncesinde geçtiğimiz sene, usta oyuncu Balakoğlu’nun sağlığı ile ilgili kötü bir haber vermiş ve başarılı oyuncuya kanser teşhisi koyulduğunu duyurmuştu.

Ünlü sanatçı Akay, bu akşam da Balakoğlu ile ilgili acı haberi Instagram adresinden paylaşarak duyurdu. Birçok dizi, sinema filminde roller almış ve seslendirme sanatçılığı yapmış olan 84 yaşındaki oyuncu Ercüment Balakoğlu ne yazık ki bugün aramızdan ayrılmış bulunuyor.

İşte, Onur Akay’ın o paylaşımı:

“Çocuklar Duymasın dizisinde Dursun karakteri ile hepimizin gönlünde taht kuran, usta sinema ve dizi oyuncusu Ercüment Balakoğlu’nu maalesef kaybettik. Değerli oyuncumuz, dil kanseri ile savaşıyordu ve 28 Ağustos 2017’de hastanede tedavi görürken kendisi ile görüştüğümde, “beni kimse aramıyor” diye dert yanmıştı. Bende buradan yazdığımda basında haber olunca, tüm hayranları ve meslektaşları onu ziyarete gitmişti ve çok mutlu olmuştu. Nur içinde yat büyük usta.” ifadelerini kullandı.

[affiliate_news id=”43285″]

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler