Ana SayfaDedikoduUraz Kaygılaroğlu Gönlünü Ceren Kaçıkoç'a Kaptırdı

İlgili Postlar

Uraz Kaygılaroğlu Gönlünü Ceren Kaçıkoç’a Kaptırdı

Melis İşiten’den boşandıktan sonra özel hayatıyla gündemden düşmeyen Uraz Kaygılaroğlu’nun hayatında bir süredir biri olduğu iddia ediliyor. İddialara göre Uraz Kaygılaroğlu gönlünü Ceren Kaçıkoç’a kaptırdı. İşte detaylar;

Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu Aşkı Uzun Sürmedi

Berrak Tüzünataç’ın geçen şubat ayında instagram canlı yayınlarında başlayan samimiyeti kısa süre sonra beraberliğe dönüşmüştü. İkilinin beraberliğinin sona erdiği ortaya çıktı.Ayrılık sonrası Tüzünataç arkadaşlarıyla detoks kampına giderken Kaygılaroğlu kızı Ada’ya zaman ayırmayı tercih etti. İkilinin birbirlerine uyum sağlayamadıkları için ayrıldıkları ileri sürülmüşyü.

Berrak Tüzünataç Kimdir?

İddialara göre çift sürekli kavga ediyormuş. İlişkiyi sonlandıran ise Kaygılaroğlu olmuş. İlişkilerinde fikir ayrılığı yaşayan ikilinin sık sık kavga ettikleri ve Uraz Kaygılaroğlu’nun da ilişkiyi sonlandırmak istediği ifade edildi.

İkilinin arasında bağlar geçtiğimiz hafta tamamen koptu. Berrak Tüzünataç ayrılık sonrası Bodrum’daki bir detoks merkezine gitti ve orada aralarında Alican Yücesoy ve Ece Sükan’ın da olduğu arkadaş grubuyla birlikte tatil yapmaya başladı.

Uraz Kaygılaroğlu ise Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinin çekimler öncesi kızı Ada’ya vakit ayırmayı tercih etti.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Özel Hayatıyla Çok Konuşuluyor

Boşandıktan sonra adı pek çok sosyatik ve medyatik isimle anılan Uraz Kaygılaroğlu geçtiğimiz sene Aslı Enver’le aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Ardından bir sosyal medya fenomeni ile anılan Kaygılaroğlu son olarak Berrak Tüzünataç ile anılmıştı ki, ünlü oyuncunun ayrıldıktan kısa bir süre sonra gönlünü bir başka isme kaptırdığı iddia ediliyor.

Uraz Kaygılaroğlu Yeni Bir Aşka Yelken Mi Açtı ?

Uraz Kaygılaroğlu Gönlünü Ceren Kaçıkoç’a Kaptırdı

Uraz Kaygılaroğlu’nun sonunda aradığı aşkı bulduğu iddia ediliyor. İddialara göre yakışıklı oyuncu gönlünü Ceren Kaçıkoç’a kaptırdı. Ceren Kaçıkoç, Kaygılaroğlu ile asansörde çekilmiş aşk pozunu sosyal medya hesabından paylaşan Kaygılaroğlu “Şu an saç rengimiz tam tersi” notunu düştü.

Ceren Kaçıkoç’un özel bir şirkette sosyal medya yöneticisi olarak çalıştığı öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler