Ana SayfaÜnlülerÜnlülerin Tatil Dönüşü Başladı!

İlgili Postlar

Ünlülerin Tatil Dönüşü Başladı!

Ünlülerin tatil dönüşü başladı! 2019’a yurtdışımda girmeyi tercih eden ünlülerin yavaş yavaş Türkiye’ye dönmeye başladı. Ünlüler yeni yıla nerede girdi? Tatil dönüşü havaalanında magazin muhabirlerine yakalanan ünlüler, neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Çok şaşıracağınız akraba olan ünlüler!

Ünlülerin tatil dönüşü başladı!

Ünlülerin tatil dönüşü başladı! Yeni yıla yurtdışında girmeyi tercih eden ünlülerin, Türkiye’ye dönüş yolculuğu başladı.

Tatil dönüşü havalimanında magazin muhabirlerine yakalanan ünlüler,  bakın neler söyledi…

Kerimcan Durmaz
kerimcan Durmaz

Kerimcan Durmaz

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden olan Kerimcan Durmaz, Almanya dönüşü Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi. Yılbaşına Münih’te DJ performansı sergileyerek girdiğini ifade eden Kerimcan Durmaz, yeni yılda çıkartacağı tek şarkılık bir single’ın müjdesini verdi. Havaalanında kürkle dolaşması dikkat çeken Durmaz, kürkünün gerçek olmadığı belirtti.

Olcay Şahan
Olcay Şahan

Olcay Şahan

Futbol liginde verilen arayı yılbaşı tatili olarak değerlendiren Trabzonsporlu futbolcu Olcay Şahan, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde görüntülendi. Trabzonspor’da kadro dışı kalan Olcay Şahan, transfer iddialarını reddederek “Bir yere gitmiyorum. Trabzon’dayım. O iş olmayacak” dedi.

Erman Toroğlu
Erman Toroğlu

Erman Toroğlu

2017 yılı Kasım ayında eşinden boşanan eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, yanında esmer bir kadınla Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi. Gazetecilerin “Hanımefendi sevgiliniz mi? Yanlış bir şey yazmayalım” sözleri üzerine, “İstediğinizi yazabilirsiniz” karşılığını veren Toroğlu, tedirgin halleri ile dikkat çekti.

İzzet Yıldızhan
İzzet Yıldızhan

İzzet Yıldızhan

Yeni yıla Kıbrıs’ta bir otelde sahne alarak giren ünlü türkücü, oğlu Mustafa tarafından havalimanında karşılandı. Çocuklarına yaptırdığı dövmeler ile magazinde çok konuşulan ünlü türkücü, “Sosyal medyadan yüzlerce mesaj aldım. Aptal aptal şeyler yazan olmuş. Bu kadar dikkat çekeceğini tahmin etmemiştim. Bu bizim şirketimizin amblemi. Burada Yıldızhan’ın ‘Y’ si var. Çocuklar soy ismimizi yansıttığı için böyle bir şey yapmak istemiş.” dedi.

Zeynep Yılmaz
Zeynep Yılmaz

Zeynep Yılmaz

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz, kızları Yasemin ve Leyla ile yeni yılı Dubai’de karşıladıktan sonra önceki gün tatil dönüşü havaalanında gazeteciler tarafından görüntülendi.

Alişan
Alişan

Alişan

Yeni yıla Kıbrıs’ta sahne alarak giren ünlülerden birisi olan ünlü türkücü Alişan, konser sonrası Atatürk Havaalanı’nda görüntülendi. Eşi Buse Varol’un hamileliğinin son haftalarında olması yüzünden uçağa binediği için yanında olmadığını belirten Alişan, yeğenleri ile objektiflere poz verdi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler