Ana SayfaÜnlülerÜnlülerin Danışmanı Meltem Kerimoğlu Yoğunluktan Uyumaya Vakit Bulamıyor...

İlgili Postlar

Ünlülerin Danışmanı Meltem Kerimoğlu Yoğunluktan Uyumaya Vakit Bulamıyor…

Birçok ünlü ve iş insanı ile çalışan Spiritüel Enerji Danışmanı ve Yaşam koçu Meltem
Kerimoğlu, pandemi döneminde danışanları ile telefonda görüşmekten uyumaya bile bazen vakit bulamadığını anlattı. İşte Detaylar…

Hande Yener Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

Ünlülerin Danışmanı Meltem Kerimoğlu Yoğunluktan Uyumaya Vakit Bulamıyor…

Yaşam koçu Meltem Kerimoğlu, kişilere diledikleri takdirde gerçekleştiremeyecekleri herhangi bir şey olmadığını hatırlatmak ve içlerinde bulunan ama bazen unuttukları enerjiyi yeniden hareketlendirmek için destek veriyor.

Ünlü yaşam koçu, sadece Türkiye değil, Azerbaycan, Dubai, Katar, Almanya ve dünyanın hemen hemen her pek çok ülkesinden danışanlarına hizmet veriyor hatta zaman zaman saat farkı yüzünden geceleri bile çalışmak zorunda kalıyor.

Sosyal Medya’nın Göz Bebeği Kerimoğlu 

Ünlü şarkıcı Hande Yener‘ e de enerji danışmanlığı yapan Meltem Kerimoğlu, ayrıca sosyal medyasında yayınladığı öngörülerle de adından sıkça bahsettiriyor. Beyrut’ta yaşanan patlamadan 2 saat önce sosyal medyasında paylaşması ve deprem olacağını hissedip söylemesi ile de şu an tüm gözleri üzerine toplamış durumda.

Hande Yener kimdir?

“Ben ‘i Bulmada Yardımcı Oluyorum!..”

Yüksek Enerjisi ve hisleri sayesinde söyledikleri ile ünlülerin peşinde koştuğu Meltem Kerimoğlu ‘’İnsanın yaşam enerjisi içinde bir yerde mutlaka vardır ben sadece onu bulmasına yardımcı oluyorum’’ diyor. 2021 içinde bazı öngörüleri olduğunu belirten Meltem Kerimoğlu Covid-19 yüzünden yaşanan pandemi sürecinin herkes üzerinde bir enerji azaltması yaşandığı bunu yenmek içinde evrene güzel şeyler olacağına inanmanın verdiği sinyal ve tabiki dua ile daha iyi hissedeceğimizi de belirtiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler