Ana SayfaÜnlülerÜnlülerin Cinsellik İtirafları Şaşırttı

İlgili Postlar

Ünlülerin Cinsellik İtirafları Şaşırttı

Türkiye’de özellikle ünlü ödülü ünlüler dünyasında çok ciddi sınırlar bulunsa da bazı ünlüler yaptığı açıklamalarla tüm Türkiye’de dikkat çekmeyi başarıyor. Özellikle cinsellik noktasında ünlüler tarafından yapılan değerlendirmeler, ünlülerin takipçilerinin yanı sıra özellikle sosyal medyada geniş yer buluyor. Bugüne kadar ünlüler tarafından yapılan itiraflar için yaptığımız değerleme ile birlikte ünlülerin cinsellik konusunda söylediği ve çok konuşulan sözleri şöyle;

Tuğba Ekinci

Özellikle Türkiye’de kıyafetleriyle dikkat çeken Tuğba Ekinci, cinsel hayatın ilişkide olmazsa olmazlardan birisi olduğunu düşünüyor. Kötü bir seks hayatına sahip olan çiftlerin ilişkilerini yürütemeyeceğini söyleyen Tuğba Ekinci, özellikle bakımsız bir erkeğin kesinlikle hayatında yer alamayacağını belirtti. Kasları olmayan bir erkeğe de erkek demeyeceğini söyleyen Tuğba Ekinci, erkek tanımlamasına kamyon olarak yaptı.

Tuğba Özay

Cinsellik noktasında çekinmeden açıklama yapan diğer ünlü isim ise Tuğba Özay. Özellikle uzun süreli beraberlikte seksin birleştirici gücü olduğuna inandığını söyleyen Tuğba Özay, ilişkiler için olmazsa olmazlardan birisi olarak cinselliği görüyor.

Didem Erol

Didem Erol ise ilişkide cinselliğin bitmesi halinde ilişkinin de biteceğini düşünenlerden. İlişkide seksin çok önemli olduğunu söyleyen Didem Erol, seks yapmadın insanların ömür boyu beraber olmayacağını ifade etti. Didem Erol kötü bir cinsel deneyim yaşadığı partneriyle de kesinlikle bir ilişki yaşayamayacağını söyledi.

Billur Kalkavan

Bir dönem cinsellik üzerine yaptığı programlarla Türkiye’deki tabuları yıkmaya çalışan Billur Kalkavan, zaman zaman bu konuda yaptığı açıklamalarıyla da dikkat çekmeyi başardı. Ünlü oyuncu tarafından yapılan değerlendirmelerde özellikle internetteki kısıtlamalara vurgu yapıldı. İnternette insanların istediği içeriğe ulaşabilmesini savunan Billur Kalkavan, kişilerin bu tip kısıtlamalara maruz kalmaması gerektiğini savundu.

Ünlü isimler yaptığı bu açıklamaları ile birlikte Türkiye’de gündeme gelmeye başladı. Eleştiriler ve destekler gelmiş olsa da bu isimler düşündüklerini ve ilişkilerdeki cinsellik noktasındaki kararlarını açık bir şekilde dile getirmekten çekinmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler