Ana SayfaÜnlülerCeyda Düvenci ilk kez bebeğinin yüzünü gösterdi

İlgili Postlar

Ceyda Düvenci ilk kez bebeğinin yüzünü gösterdi

İkinci çocuğunu kucağına alan ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, ilk kez bebeğinin yüzünü paylaştı. Paylaşımına duygusal bir not da ekleyen Düvenci, “Ameliyathanede hıçkıra hıçkıra ağladım.” dedi. Detaylar ve Ceyda Düvenc’nin henüz üç günlük olan minik bebeğinin ilk fotoğrafı haberimizde…

Her ikisi de ünlü birer oyuncu olan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti, geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucaklarına aldılar. İkinci bebeğini dünyaya getiren Düvenci, üç günlük olan bebeğinin fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.

Ceyda Düvenci, paylaşımının altına uzunca ve oldukça duygusal bir yazı ekledi. İşte Ceyda Düvenci’nin o yazısı: “Hayatın içinde, hayata dair bir sürü şey olup biterken. Kendi dünyama çekildim yuvamda sevdiklerimle son iki ay hayatımın mucizesini yaşadım. Seni kucağıma almak için hazırlıklarım büyük oldu… emekle ve aşkla bekledim seni. Endişeli, umut dolu, aşkla, korkularımın üstüne gide gide… 9 ay sabırla bazen de sabırsız… baban ve kardeşin en büyük gücüm oldu. Ve tabii ki her endişelendiğimde içimde kıpırdanıp ‘anne iyiyim, korkma’ diyen sen de… ve 01-07-17 hayat başkalaştı. Sesini duyduğum an dakikalar süren bir ağlama başladı bende ameliyathanede. Hıçkıra hıçkıra ağladım. Tüm yaşadıklarım, yüklerim, sıkıntım, kendime kızmalarım, endişelerim aktı gözlerimden ve gitti… sonra babanın kucağında kokladım seni ilk… şimdi artık dimdik duruyorum… hoşgeldin oğlummm… aşkla,saygıyla, hayranlıkla,sonsuz bağlı olduğum adamın meyvesi hoşgeldin. Güzeller güzeli ablan, mükemmel baban ve ben seni nasıl bekledik bir bilsen… yuvamıza geldiğinden beri hayatımızı nasıl başkalaştırdığını sana ömür boyu anlatıcam. Balköpüğüm bile başkalaştı ve muhteşem bir abla oldu sana daha ilk günlerinde…Hoşgeldin ömrümün 2. Meyvesi. Hayatın mucizelerine inanan, güçlü,aşk dolu herkese selam olsun… darısı isteyen herkesin başına sağlıkla…”

İşte Ceyda Düvenci’nin üç günlük bebeğinin ilk fotoğrafı…

Ceyda Düvenci kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler