Ana SayfaÜnlülerÜnlüler Arasındaki Bikini Savaşı Sosyal Medyayı Yerinden Oynattı

İlgili Postlar

Ünlüler Arasındaki Bikini Savaşı Sosyal Medyayı Yerinden Oynattı

Bikini Savaşları

 

Geçtiğimiz hafta Ege turnesine çıkan Sibel Can otelinin balkonunda bikinili olarak paparazzilere görüntülendi. 47 yaşındaki şarkıcının fotoğrafı sosyal medya üzerinden büyük ses getirdi.

 

sibel-can-bikinili-pozları

 

Sibel Can instagram hesabını buradan takip edebilirsiniz.

 

Sibel Can’ın ardandan ise magazin dünyasını 40’lı yaşları geride bırakan ünlü isimlerde sosyal medya hesapları üzerinden ardı arda benzer fotoğraflar ile birbirlerine adeta savaş açtı.

55 yaşında olan Seda Sayan. Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla 20 binin üzerinde beğeni aldı ve bu fotoğrafla Sibel Can ve Seda Sayan’ın arasındaki bikini savaşını başlatmış oldu.

 

seda-sayan-bikinili

 

İlk fotoğrafının üzerinden çok geçmeden tekrardan ikinci fotoğrafını paylaşan Seda Sayan. ikinci fotoğrafına ise 18 bin beğeni geldi.

 

seda-sayan-frikikleri

 

Seda Sayan instagram hesabını buradan takip edebilirsiniz.

 

 

Hülya Avşar’da bu savaşa siyah bikinisi ile katıldı. Hülya Avşar instagram üzerinden paylaştığı bikinili pozuyla verdiği poz yaklaşık 35 bin’in üzerinde beğeni aldı. 55 yaşındaki Avşarkızı’nın fotoğrafına photoshop uygulamamış olması dikkatleri üzerine çekti.

 

hulya-avsar-bikinili

 

Hülya Avşar instagram hesabını buradan takip edebilirsiniz.

 

44 yaşındaki Gülben Ergen’de bu savaştaki gücünü kanıtladı. Gülben Ergen bikinili fotoğrafını instagram üzerinde paylaştı ve savaşa dahil olduğunu belirti. Gülben Ergen’in bikinili fotoğrafı yaklaşık 50 bin beğeni aldı.

 

gulben-ergen-bikinili-pozlari

 

Gülben Ergen instagram hesabını buradan takip edebilirsiniz.

 

Eşi Ibrahim Kutluay ile boşanma davasını hala sürdüren Demet Şener yıllar sonra bikinili fotoğraflarını tekrardan instagram üzerinde paylaştı ve bikinili paylaşımı yaklaşık 17 bin beğeni aldı.

 

demet-sener-bikinili-pozlari

 

Demet Şener instagram hesabını buradan takip edebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler