Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses Davranışıyla Çok Takdir Edildi

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses Davranışıyla Çok Takdir Edildi

Sevilen sanatçı İbrahim Tatlıses dün; instagram hesabında, Suriyeli bir kız çocuğu ile paylaştığı fotoğrafı ve yorumuyla, takipçilerinden büyük takdir topladı. İmparator’un, küçük kızla lokantada yemek yerken çekildikleri fotoğraf ve açıklamaları hayranlarından beğeni mesajları aldı.

İbrahim Tatlıses ve Kızı Elif

İmparator: “Bu kız yerinde benim kızım da olabilirdi”

Türk müziğinin İmparator lakaplı sanatçısı Tatlıses; geçtiğimiz gün, İzmir’deki lahmacun lokantası önünde Emine adlı Suriyeli küçük kızla karşılaşıp yaşadığı duygularını, instagram hesabında paylaştı. Küçük kızın aç olduğunu görünce duygulanıp yemek ısmarladığı fotoğrafla hislerini dile getirdi. Halep’ten kaçıp Türkiye’ye sığınan Emine’yi masasında ağırlayan efsane sanatçı, herkesi Suriyelilere karşı duyarlı olmaya çağırdı. Tatlıses, küçük kızla sohbet ederken; onu, bir an kendi kızı Elif yerine koydu ve şu paylaşımda bulundu; “Bu hanım kızımız Suriye’nin Halep şehrinden göçe zorlanmış, memleketini bırakıp gelmiş çünkü çaresiz… Adı Emine, ALLAH göstermesin bu kızın yerinde benim kızım Elif’de olabilirdi. Bir saniye sonrasını kim tahmin edebilir? Neden bizler bu insanları dışlarız, neden bir tas çorbayı onlara çok görürüz? Emine’nin karnı aç ve onun gibi nicelerinin… Kim ister böyle yaşamayı? Düşünebiliyor musunuz evi yok, barkı yok, bir lokma yiyecek ekmeği yok…” şeklinde açıklama yaptı.

 

 Bir Damla Gözyaşının Hesabını Veremeyiz!

Tatlıses, sosyal medya hesabından insanları birlik olmaya çağırdı. “Gelin birlik olalım, bu gariplerin zehir olmuş dünyalarını biz de zehir etmeyelim… Hiçbir şey kaybetmeyiz ama elimizden geleni yapmazsak bu masum çocukların bir damla gözyaşının hesabını veremeyiz…” diyerek hayranlarından ve takipçilerinden büyük alkış topladı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler