Ana SayfaDünyaÜnlü Youtuber, 22 yaşındaki modele bisiklet gibi bindi, kıyamet koptu!

İlgili Postlar

Ünlü Youtuber, 22 yaşındaki modele bisiklet gibi bindi, kıyamet koptu!

Ünlü Youtuber Logan Paul, yine bir olaylı kliple sosyal medyada yer aldı. Bu kez de çektiği klipte, 22 yaşındaki modele bisiklet gibi binen Paul, kıyameti kopardı!

Logan Paul, çektiği videoları ve takipçi sayısıyla adından söz ettiren bir isim. Geçtiğimiz aylarda, Japonya’daki ‘intihar ormanına’ giderek burada intihar eden Japon bir vatandaşın görüntülerini çekmiş ve videosunu YouTube’tan paylaşmasıyla olay olmuştu. Bu paylaşımına gelen şikayetler nedeniyle, Paul’un Youtube kanalının kapatıldığı ile ilgili haberler de gündeme gelmişti.

Ünlü Youtuber Paul, yine akıllanmadı!

Youtuber Paul, bu kez yine Japonya’da bir video klip çekti. Klibinde, 22 yaşındaki model Eliza Johnson’un üstüne, bisiklete biner gibi bindi. Genç model Johnson ise klibin yayınlanmasına isyan etti.

Logan Paul’den bu kez de cinsel taciz içerikli ve onur kırıcı video!

Japonya’da çekilen video klipte, 22 yaşındaki Eliza Jonhson adlı modelin sırtına, bisiklete biner gibi binen Paul, videoyu yayınlayınca, genç modeli isyan ettirdi. Model Jonhson; Paul’un bu hareketinden dolayı onurunun kırıldığını söyledi ve bu tutumun cinsel tacizin farklı bir çeşidi olduğunu belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler