Ana SayfaDünyaMichael Jackson’ın kızı son haliyle şoke etti!

İlgili Postlar

Michael Jackson’ın kızı son haliyle şoke etti!

Dünyaca ünlü merhum pop şarkıcısı Michael Jackson’ın kızı Paris, son haliyle şaşırttı. Efsane şarkıcının vefat ettiği yıl sadece 11 yaşında olan Paris Jackson, şimdilerde sık sık farklı görüntü vermesi ile gündeme geliyor. Paris, o kadar çok değişti ki, görenler gözlerine inanamadı. İşte detaylar…

Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson genç kız oldu

Dokuz yıl önce vefat eden, Pop müziğin dünyaca ünlü efsanesi Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson, bambaşka biri oldu. Babası öldüğü zaman sadece 11 yaşında olan Paris, şimdi 20 yaşında güzel bir genç kız.

Sık sık imaj değiştiriyor

Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson, babasının vefatının ardından yaşadığı bunalımla birlikte intihar girişiminde bulunmuştu. Ancak, hastanede gördüğü tedavinin ardından yaşadıklarının üstesinden geldi. Paris Jackson, son aylarda sık sık saçlarını ve imajını değiştirmesi ile dikkat çekiyor.

Herkesten saklamıştı

Michael Jackson, kızı Paris Jackson ve kardeşlerinin yüzlerini sürekli basından gizlemişti. Hatta, dışarıya çıkarken görüntü vermelerini engellemek amacı ile peçe bile takmıştı. Aynı zamanda, eğitimlerini de evde görmüşlerdi. Michael Jackson’ın Debbie Rowe ile olan birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Paris Jackson, babasının bu davranışlarının nedenini vefatından sonra verdiği bir röportajda açıklamıştı. Jackson, babasının normal bir çocukluk geçirmelerini istediği için bu şekilde davrandığını ifade etmişti.

Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson, geçen hafta İngiliz model ve oyuncu Cara Delevingne ile dudak dudağa öpüşürken görüntülenmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler