Ana SayfaÜnlülerÜnlü sunucu itiraf etti: Cinsel tacize uğradım!

İlgili Postlar

Ünlü sunucu itiraf etti: Cinsel tacize uğradım!

Ünlü sunucu ve gazeteci Ceren Akdağ, şoke eden bir itirafta bulundu. Konuk olarak katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulunan Akdağ, “Televizyon dünyasında cinsel tacize uğradım, tedavi gördüm.” itirafı ile şaşkınlık yarattı. İşte detaylar…

Ceren Akdağ tacize uğradığını açıkladı

Ceren Akdağ, ‘Yemekteyiz’ isimli programın sunuculuğunu yapan ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu ile birlikte Şule ile Vitrindekiler isimli programa konuk oldu. Şule Zeybek’in sunumu ile ekranlara gelen programda, keyifli bir sohbet gerçekleşti.

Televizyon dünyasında cinsel tacize uğradım, tedavi gördüm

Ünlü sunucu Ceren Akdağ, programda ilginç bir itirafta bulundu. Televizyon dünyasında cinsel tacize uğradığını ifade eden Akdağ, “Televizyon dünyasında tacize uğramadım diyemiyorum. Ben cinsel tacize uğradım. Bir dönem bununla ilgili tedavi de gördüm. Bir süre kendine anlatamıyorsun bu durumu. Acaba böyle bir şeyi ben mi yarattım diyorsun. Yakın arkadaşlarınla bile paylaşamıyorsun çünkü kendini suçlu hissediyorsun. Son 5 yıl içerisinde gerçekleşti diyebilirim. Bu yaşta yaşadım ben bu olayı. Bir dönem çalıştığım insanlardan bir tanesiydi ve inanamadım. Beni sıkıştırmaya çalıştı. Elimde çay bardağı vardı. ‘Bir daha denerseniz bu çay bardağını kafanıza geçiririm’ dedim. O gün canlı yayına çıkmadım ve o insanla bir daha hiç karşılaşmadım. Gerekli yerler gerekli şeyleri yaptılar.” diye konuştu.

Şule Zeybek kimdir?

Ceren Akdağ’ın açıklamaları karşısında programın diğer konuğu Onur Büyüktopçu ve sunucusu Şule Zeybek şoke oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler