Ana SayfaDedikoduYeşim Salkım Ateş Püskürdü: Küçük Sahtekar İkili!

İlgili Postlar

Yeşim Salkım Ateş Püskürdü: Küçük Sahtekar İkili!

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, bugün şok bir paylaşım gerçekleştirdi. Yeşim Salkım “Küçük sahtekar ikili” açıklaması kimler için yaptı? Konunun tüm detayları Haberimizde..

Yeşim Salkım’da Acun Ilıcalı’ya Şok Gönderme!

Yılların eskitemediği Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, bu hafta 2.Sayfa adlı programlarına katıldığı ünlü sunucular Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’a Instagram sayfasından “Küçük sahtekarlar” ifadeleriyle ateş püskürdü. Yeşim Salkım’ın tepki gösterdiği bu paylaşımını kısa sürede kaldırmasıda şaşkınlık yarattı.

Yeşim Salkım Kimdir?

Sebebi Anlaşılamadı..

Her dönem çekinmeden yaptığı net açıklamalarla bilinen Yeşim Salkım, bu hafta programlarına konuk olduğu ve küs olmadıkları bilinen Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı’ya şu an için sebebi anlaşılamayan bir şekilde tepki gösterdi.

Yeşim Salkım: “Siz ne Büyük Satılıkmışsınız”

Kendi Instagram hesabından story yayınlayan Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, “Siz ne büyük satılıkmışsınız sizi bir gün bile geri çevirmedim hiç kırmadım. Dilerim bir gün yine bir yerlerde karşılaşırız bu dünyada küçük sahtekar ikili 2. Sayfa” ifadeleriyle yayınladığı gözlemlendi.

İşte! Yeşim Salkım’ın Hemen Kaldırdığı O Paylaşımı!

Yeşim Salkım’ın yayınladığı kısa sürelibu paylaşımını kısa süre içerisinde silmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Gülben Ergen – Yeşim Salkım Kavgası Dahada Ateşlendi!

yeşim salkım ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler