Ana SayfaÜnlülerÜnlü Şarkıcı Demet Akalın, Okan Kurt'la Barışma İddialarını Yalanladı

İlgili Postlar

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın, Okan Kurt’la Barışma İddialarını Yalanladı

Yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz’ın doğum günü partisinden çıkarken objektiflere yakalanan Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt’la tekrar barıştıkları yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Demet Akalın Kimdir?

Ece Erken, Demet Akalın ve Okan Kurt Hakkında Bombayı Patlattı!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz akşam yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz’ın doğum günü partisine katılarak sahneye çıktı. Parti çıkışında muhabirlerin sorularını cevaplayan şarkıcı Okan Kurt’la barıştıkları yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Demet Akalın “Barışma Yok” Dedi

Demet Akalın, geçtiğimiz eylül ayında 6,5 yıllık eşinden villasına kızı Hira varken icra geldiği için tek celsede boşandı. Boşanma haberinden sonra sık sık beraber görüntülendikleri ya da barıştıkları iddia edilen çiftten Akalın, konu hakkında sessizliğini bozdu. Akalın, barışma haberlerini “Öyle bir şey yok” diyerek reddetti.

Okan Kurt Kimdir?

“Okan, Demet’te Kalıyor” İddia Edildi

Beyaz TV’de sunuculuk yapan Ece Erken, geçtiğimiz gün Okan Kurt ve Demet Akalın’ın tekrar birlikte olduklarını iddia etti. Erken, “Demet Akalın’ın çok yakınlarından öğrendiğim bir haber, barışmışlar. Hafta içi Okan, Demet’te kalıyormuş. Biz bunu biliyorduk zaten bekliyorduk. Demet, Cumhuriyet kortejine katılmış ve çok mutluymuş.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler