Ana SayfaDünyaÜnlü oyuncunun oğlu feci şekilde intihar etti!

İlgili Postlar

Ünlü oyuncunun oğlu feci şekilde intihar etti!

Ünlü oyuncu David Labrava’nın 16 yaşındaki oğlu intihar etti. Dünyaca ünlü oyuncu Labrava, oğlunun intihar haberini sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşım ile duyurdu. Detaylar haberimizde…

David Labrava’nın oğlu intihar etti

‘Sons of Anarchy’, Türk.çe ismi ile Anarşinin Evlatları isimli iddialıdizi ile büyük bir üne kavuşan David Labrava, evlat acısı yaşıyor. David Labrava’nın 16 yaşındaki oğlu intihar ederek yaşamına son verdi. 55 yaşındaki ünlü oyuncu, acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir mesaj ile duyurdu.

Biz hiçbir işaret göremedik

Oğlunun nasıl intihara sürüklendiğini anlatan ve aileleri dikkatli olmaya davet eden David Labrava, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Böyle bir paylaşım yapacağım hiç aklıma gelmezdi. Bu benim oğlum Tycho. Birkaç gün önce 16 yaşında hayatına son verdi. O depresyonla mücadele eden bir çocuktu ve biz hiçbir işaret göremedik. Çünkü mutlu görünen bir çocuktu. Sevdiklerinizle daha çok iletişim kurun, bazen işaretler görünmeyebiliyor.” ifadelerine yer verdi. Labrava, oğlunun son isteği olduğunu belirterek, ‘gofundme’ bağış sitesinde depresyon ve bipolar organizasyonlarına bağış yapma davetinde bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler