Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Rıza Kocaoğlu 42 yaşına Bastı!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Rıza Kocaoğlu 42 yaşına Bastı!

Ünlü Oyuncu Rıza Kocaoğlu 42 yaşına Bastı! Çukur’un oyuncuları Hazal Subaşı ve Rıza Kocaoğlu, bir süredir aşk yaşıyor. İlişkilerini daha çok gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden ikili arada bu kuralı bozarak romantik paylaşımlarıyla gündeme geliyor.

Rıza Kocaoğlu’nun Arkadaşı’nın Ölüm Haberi

Geçtiğimiz aylarda objektiflere yakalanan Hazal Subaşı ilişkileri hakkında”Herkes kendi karakterine odaklanmış oluyor ama birbirimize yardımcı oluyoruz. Farklı dizilerde olsak da birbirimize yardımcı olurduk. Çok fazla sahnemiz yok. Genel de aynı günler sete gitmiyoruz. Çok denk gelmiyoruz” açıklamasını yapmıştı. Bu hafta ise Rıza Kocaoğlu, Hazal Subaşı ile tatilde çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. İkilinin fotoğrafları yine beğeni yağmuruna tutuldu.

Rıza Kocaoğlu Kimdir?

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, 42 yaşına bastı. Sosyal medya hesabından çocukluk yıllarına ait bir fotoğraf yayınlayan Kocaoğlu, duygularını dile getirdi

Rıza Kocaoğlu Hakkında Herkesi Şaşırtan Gerçek

Rıza Kocaoğlu, “Hayata karşı değişmeyen tek şey umudum”

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, 42 yaşına bastı. Sosyal medya hesabından çocukluk yıllarına ait bir fotoğraf yayınlayan Kocaoğlu, duygularını dile getirdi.

Kocaoğlu, doğum gününde geçmiş yıllardaki bir fotoğrafını paylaşarak duygularını dile getirdi. Ünlü oyuncu, “Bugün benim doğum günüm. 42 oldum. Çok yollar, çok yerler geçtim, sevdalara düştüm, kavgalar ettim, acılar, pişmanlıklar, mutluluklar… Sanırım hayata karşı değişmeyen tek şey umudum ve merakım oldu. Hayat sana teşekkür ederim…” ifadelerini kullandı.

Rıza Kocaoğlu,"İyi ki Doğdun Güzel Kardeşim!"
Rıza Kocaoğlu,”İyi ki Doğdun Güzel Kardeşim!”

Paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Rıza Kocaoğlu’nun doğum gününü; Cem Davran, Ceylan Ertem, Burçin Terzioğlu, Başak Dizer, Özge Özpirinçci, Şükran Ovalı, Caner Erkin ve Necip Memili gibi ünlü isimler kutladı.

Rıza Kocaoğlu Hakkında Herkesi Şaşırtan Gerçek!

Geçtiğimiz gün yayımlanan bir habere Rıza Kocaoğlu geçtiğimiz gün spordan çıkarken kameralara yakalandı. Rıza Kocaoğlu gazetecileri karşısında görünce şaşkınlık yaşadı. Son zamanlarda kilolarıyla gündeme gelen Kocaoğlu, “Herkes bu konuyla ilgileniyor. Bunu hiç anlamıyorum. Özellikle Clubhouse adlı uygulamada bile bu kilo konusu konuşuluyor. Ben şuan gayet fi durumdayım” açıklamasında bulundu. Yıllar önce psikoloğa gittiği öğrenilen Kocaoğlu’nun sevgilisinden ayrıldığı dönemde çareyi psikoloğa gitmekte bulduğu ortaya çıktı. Ünlü oyuncu bu konuda açıklama yapmamayı tercih etti.

Rıza Kocaoğlu Kimdir
Rıza Kocaoğlu Kimdir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler