Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Özlem Balcı Sevişmeyi Reddetti!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Özlem Balcı Sevişmeyi Reddetti!

TRT 1 de hafta içi her gün yayınlanan Seksenler dizisinde Yıldız karekteriyle rol alan güzel oyuncu Özlem Balcı Büyük projeleri reddetti! Detaylar haberimizin devamında….

Özlem Balcı Kimdir?

Balcı “Senaryoları Okuduğumda Koyduğum Şartlar Kabul Edilmedi”

TRT 1 de hafta içi her gün yayınlanan Seksenler dizisinde Yıldız karekteriyle rol alan güzel oyuncu Özlem Balcı Büyük projeleri reddetti! Netflix gibi önemli platformlardan sevişme ve öpüşme sahneleri olan film tekliflerini reddettiğini öğrendik bunun üzerine Özlem hanıma işin aslını sorduk?

Netflix gibi önemli platformlardan sevişme ve öpüşme sahneleri olan film tekliflerini reddeden Özlem Balcı konu hakkında şunları söyledi: Son bir ay içinde  üç ayrı  yapımdan yazlık dizi teklifi aldım bir tanesi Netflix de olacak bir proje idi. Ancak bu dijital medya tekliflerini reddettim, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Özlem Balcı kurallarımın arkasındayım.

Senaryoları okuduğumda koyduğum şartlar kabul edilmedi ben kamera karşısında film çekiyorum diye öpüşmem ve sevişmem! Ciddi bir meblağ teklif edilmesine rağmen reddettim. O filmi benim babam abim izleyecek yarın öbür gün çocuğum olursa o izleyecek belki evleneceğim kişi hoşlanmayacak. Oyuncu arkadaşlarım beni linç edebilir profesyonel olmadığımı da söyleyebilirler. Bu benim tercihim herkes işine baksın. Açıklamasında bulundu.

Show Ana Haber’i RTÜK’e Şikayet Etmişti

Hayvanseverliği ile tanınan güzel oyuncu Balcı Show Ana Haber bülteninde hayvan katliamını naklen uzun süre yayınlayan programa ateş püskürmüştü. O saate birçok çocuk ve gençler o kanalı izliyor ve köpek katliamını naklen seyirci ile uzun süre buluşturan kanalı sosyal medya hesabından paylaştı. RTÜK üst kurulu başkanı Ebubekir Şahin’e özel mesaj atan ünlü oyuncu “konu hayvanlar olunca kendime hakim olamıyorum. Şiddetin her türlüsüne karşıyım dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler