Ana SayfaDünyaÜnlü oyuncu Oscar'ını çaldırdı!

İlgili Postlar

Ünlü oyuncu Oscar’ını çaldırdı!

Oscar ödüllerinin sahiplerini bulduğu geceye hırsızlık olayı damga vurdu. Gecede, en iyi kadın oyuncu dalında ödül kazanan Frances McDormand’ın ödülünü çaldılar. İlginç hırsızlık olayı, gecenin en dikkat çekici olayı olarak hafızalara kazındı. Detaylar haberimizde…

Frances McDormand Oscar ödülünü çaldırdı

Bu yıl 90. gerçekleşen Oscar ödülleri törenine hırsızlık olayı damga vurdu. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri isimli filmde sergilediği muhteşem performans ile ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü almaya hak kazanan ünlü oyuncu Frances McDormand, ödülünün tadını çıkaramadan çaldırdı.

Fotoğraf çektirmek istediğini bahane etti, ancak kaçamadı

Frances McDormand ödülünü aldıktan sonra yanına yaklaşan bir adam ödül ile fotoğraf çektirmek istediğini bahane etti ve ünlü oyuncunun ödül heykelciğini alarak kaçmaya başladı. Ancak, çok uzağa gidemeden yakalandı ve etkisiz hale getirildi. Frances McDormand’ın ödülü kendisine iade edildi.

Hırsız tutuklandı

Los Angeles Polis Departmanı Sözcüsü, ödül törenine damga vuran hırsızlık olayı hakkında yaptığı açıklamada 47 yaşındaki adamın hırsızlık suçlaması ile gözaltına alındığını ifade ederken, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı açıklandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler