Ana SayfaDizilerÜnlü Oyuncu Mesut Akusta'nın Annesi Vefat Etti!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Mesut Akusta’nın Annesi Vefat Etti!

Sinema ve dizi oyuncusu Mesut Akusta acı gününü sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü oyuncu Mesut Akusta’nın annesi vefat etti.

Mesut Akusta kimdir?

Mesut Akusta’nın Annesi vefat etti!

Sinema ve dizi oyuncusu Mesut Akusta acı gününü sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü oyuncu Mesut Akusta’nın annesi vefat etti.

Annesini kaybeden ünlü oyuncu Mesut Akusta bu acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Paylaşımında, annesinin hakkın rahmetine kavuştuğunu, yarın Yavuz Sultan Selim Cami’de öğle namazından sonra son yolculuğuna uğurlanacağını, arayan soran tüm dost ve arkadaşlarına teşekkür ettiğini yazdı.

1993 yılında sanat yaşamına atılan başarılı oyuncu Mesut Akusta 17 sinema ve film yapımına imza attı. Dizilerde genellikle kötü karakterleri canlandıran oyuncu en son oynadığı diziler; Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Karagül, Börü, Yüzleşme, Yıldızlar Şahidim, Ay Tutulması, Kara gümrük Yanıyor gibi bir çok projede yer aldı. Ünlü oyuncu yakın zamanda yayınlanacak olan Antalya’nın Alanya ilçesinde çekimleri başlayan “Masal Çiçeği” dizisinde de yer alacak.

Yeni Bir Dizi Daha Geliyor:Masal Çiçeği!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler