Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Alper Kul Sahte Çağrılara İsyan Etti

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Alper Kul Sahte Çağrılara İsyan Etti

6 Şubat günü yaşanan depremler sonrasında pek çok ilimizden can kaybı haberleri gelmeye devam ederken sahte yardım çağrıları ekiplerin işini güçleştiriyor. Hayatta kalanlarla ulaşılma ihtimalini düşüren bu çağrılar Türkiye’nin dört bir yanından tepki toplarken bu paylaşımlara bir tepki de Alper Kul’dan geldi. Enkaz altındakilere yardımcı olabilmek adına SAR kurtarma ekiplerine katılan ünlü oyuncu Alper Kul sahte çağrılara isyan etti. İşte detaylar;

SAR Kurtarma Ekibine Katıldı

Yaşanan deprem sonrası arama kurtarma ekibine gönüllü olarak katılan Alper Kul şuan Kahramanmaraş’ta. Ancak sosyal medyada görüntülenme için yapılan sahte çağrılar ekiplerin işini zorlaştırarak her saniyesi değerli olan enkaz altındaki kişilerin yaşam savaşını iyice güçleştiriyor.

Ünlü Oyuncu Alper Kul Sahte Çağrılara İsyan Etti

Ünlü oyuncu, “Gelen ihbarların çoğu aldatmaya yönelik oluyor. İhbarı değerlendiren ekipler bu binayı yarım saattir arıyor. Ne olur yanıltıcı bilgi atmayın! Bu binada birisinin kaldığını söylemişlerdi. Ekipler bu binayı arıyor. Lütfen daha dikkatli olalım” sözleriyle, sahte ihbarların yapılmamasını istedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler