Ana SayfaDünyaÜnlü modelin yürek yakan sonu: Böcekler tarafından yenilerek öldü!

İlgili Postlar

Ünlü modelin yürek yakan sonu: Böcekler tarafından yenilerek öldü!

Eski model ve sunucu Rebecca Zeni, feci bir sonla hayatını kaybetti. Bir dönemim fırtınalar estiren güzel ismi, yürek sızlatan bir ölüm şekli ile kan dondurdu. Zeni, böcekler tarafından yenilerek öldü. İşte detaylar…

Ünlü model ve sunucu Rebecca Zeni feci şekilde can verdi

Bir dönem güzelliği ile fırtınalar estiren dünyaca ünlü Amerikalı eski model ve sunucu Rebecca Zeni, feci bir şekilde can verdi. Huzur evinde yaşayan Zeni, uyuz böcekleri tarafından canlı canlı yenilerek hayatını kaybetti.

Canlı canlı böcekler yedi

2010 yılında huzurevine yatırılan Rebecca Zeni, hayatını kaybettiğinde de aynı huzurevinde yaşıyordu. Yaşlılığa bağlı bunama hastalığı olan Zeni, ailesi tarafından huzurevine yatırılmıştı. Ancak, onu böyle bir sonun beklediğini hiçbiri tahmin etmemişti. Yaşlı kadının yatağında türeyen uyuz böcekleri tarafından canlı canlı yenilerek ölmesi, herkesin kanını dondurdu.

Ölüme terk ettiler

İddialara göre; Rebecca Zeni’nin yatağında türeyen uyuz böceklerinin farkına varıldığı halde hiçbir önlem alınmadı ve 93 yaşındaki bunama hastası eski model böcekler tarafından canlı canlı yenilmeye ve ölüme terk edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler