Ana SayfaSosyeteÜnlü Modacı, Eski Eşiyle 3. Kez Evleniyor!

İlgili Postlar

Ünlü Modacı, Eski Eşiyle 3. Kez Evleniyor!

Modacı Gülşah Saraçoğlu, daha önce iki kere evlenip boşandığı eski eşi Selçuk Yentur ile 3. kez nikah masasına oturuyor. Çiftin nişan yüzüklerini ise Ali Ağaoğlu taktı.   

Selçuk Yentur kimdir?

Her şey dün gece düzenlenen bir yemek organizasyonunda başladı. Bülent Ersoy, Demet Akalın, Seda Sayan, Muazzez Ersoy gibi ünlülerin kıyafetlerini hazırlayan Gülşah Saraçoğlu, iş adamı Selçuk Yentur ile ilk kez 2010 yılında evlenip 2012’de boşanmıştı. İki yıllık ayrılığın ardından 2014 yılında yeniden nikah masasına oturan çiftin evliliği bu sefer 1 yıl sürmüş ve 2015 yılında yeniden yollarını ayırma kararı almıştı. Bugün ise çiftten sürpriz bir haber geldi. Çift, 2 yıl aradan sonra üçüncü kez nikah masasına oturma kararı aldı.

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

YÜZÜKLERİ ALİ AĞAOĞLU TAKTI

Gülşah Saraçoğlu, eski eşi ve yakın arkadaşlarının organize ettiği bir yemeğe katıldı. Hiçbir şeyden haberi olmayan Saraçoğlu, salona gelen yüzük tepsisini ve nişan çikolatasını görünce kısa süreli şok yaşadı. Çiftin yüzüklerini ise iş adamı Ali Ağaoğlu taktı.

“HAYATIMDAKİ EN BÜYÜK SÜRPRİZDİ!”

Mutluluğunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan ünlü modacı, şunları söyledi: “Hayatımdaki en büyük sürprizdi. Çok sevdiğimiz dostlarımızın yemek davetine katıldık dün gece.. Bir anda içeri nişan tepsisi yüzükler ve çikolatalar girdi… Benim canım Ayfer’imin bana yaptığı şahane sürprizdi. Sevgili Ali Ağaoğlu yüzükleri taktı. Her bir detay incelikle düşünülmüştü. Çok teşekkür ediyorum. Hala şaşkınım! Eski Kocamla nişanlandım.”

8 AYDA 27 KİLO VERDİ

2016 yılının mart ayına kadar 80 kilo olan Gülşah Saraçoğlu geçirdiği mide ameliyatı sonrası 8 ayda 27 kilo vererek 53’e kadar inmişti. Saraçoğlu, verdiği kiloların ardından muhabirlere yaptığı açıklamada kendisini artist gibi hissettiğini söyleyerek “Bazı ünlü arkadaşlarım bana ‘sahneye çıkmanın zamanı geldi’ diye takılıyor. Televizyon programı için teklifler almaya başladım bile.” cevabını vermişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler