Ana SayfaDedikoduAli Ağaoğlu'nun Sevgilisi Tektaşını Gözümüze Sokacaktı!

İlgili Postlar

Ali Ağaoğlu’nun Sevgilisi Tektaşını Gözümüze Sokacaktı!

Ali Ağaoğlu’nun Sevgilisi Tektaşını Gözümüze Sokacaktı!

Türkiye’de tektaşını yarıştıran ünlüler arasında Ali Ağaoğlu’ nun genç sevgilisi Duygu Su Gülpınar’da eklendi. Genç balerin iş adamı aşkının 2 milyonluk tektaşını göstermek için şekilden şekile girdi. Duygu Su Gülpınar’ın tabiri caizse tektaşıyla vermediği poz kalmadı.

İnstagramda Tektaşını Paylaştı

Duygu Su Gülpınar Instagram hesabında takipçilerine adeta “yüzük show” yaptı. 23 yaşındaki Gülpınar, önceki gün sevgilisi Ali Ağaoğlu’nun kendisinde hediye olarak aldığı tektaşını sosyal medya hesabında paylaşarak yüzüğüyle hava atan ünlüler kervanında yerini aldı.

Duygu Su Gülpınar’ın paylaştığı tektaşı görenler gözlerine inanamadı. Boyutuyla tüm bayanların dikkatini çeken tektaşın fiyatı da dudak uçuklattı.Bu paylaşımıyla sosyal medya hesabında onu takibe alan sevenleri ikiye bölündü. Bir kısmı “var ki paylaşıyor” diyerek Gülpınar’ı savunsa da, bir kısım “görgüsüzlük” diyerek tepki gösterdi. Bir benzeri de Angelina Jolie’de olan yüzüğün ortasında 10 karatlık, yanlarında 7 karatlık pırlanta bulunan tektaşın fiyatının yaklaşık 2 milyon TL olduğu öğrenildi.

Ali Ağaoğlu'nun Sevgilisi Tektaşını Gözümüze Sokacaktı!
Ali Ağaoğlu’nun Sevgilisi Tektaşını Gözümüze Sokacaktı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler