Ana SayfaDedikoduSeda Sayan'a Kavgalar Yaradı, Reytingleri Yükseldi!

İlgili Postlar

Seda Sayan’a Kavgalar Yaradı, Reytingleri Yükseldi!

Seda Sayan’a Kavgalar Yaradı, Reytingleri Yükseldi!

Bilindiği üzere Seda Sayan format değiştirip yeni programa başlamıştı. Programında ünlüleri ağırlayan Seda Sayan bunun beraberinde kavgaları da getirdi. Programı başladığından bu yana sanatçılar arasında kavgalar dahada alev aldı. Ünlülerin kavga etmesi ise en çok Seda Sayan’a yaradı. Seda Sayan’ın reytingleri yükseldi.

İlk Konuğu Olaylı İsim Gülben Ergen Oldu

Önce evlilik programı sunan ama evlilik programı yasaklanınca format değiştirip kayıpları bulmaya dönen Seda Sayan yaptığı program tutulmayınca yeniden fotmat değiştirdi. Pazartesi gününden itibaren magazin programına başlayan Seda Sayan gündemin en bomba isimleri konuk ederek kavgaları da beraberinde getirdi. Gelen kavgalarla beraber reytinglerde yükseldi.

Seda Sayan ilk gün Gülben Ergen’i konuk etti. Bilindiği üzere Gülben Ergen son dönemlerde magazin gündeminde yer alan ünlülerin başında yer alıyor. Gülben Ergen,Seren Serengil ve Yeşim Salkım ile kavgalıydı. Seda Sayan ise bu üç isimle arkadaş. Seda Sayan ise seçimini Gülben Ergen’den kullanınca Seren Serengil takipten çıkardı. Olay bununla da sınırlı kalmadı Yeşim Salkım Seda Sayan için ağır sözler kullandı ve ikili mahkemelik oldu.

Demet Akalın Canlı Yayında Çok Bozuldu Seda Sayan’ı Takipten Çıktı

Seda Sayan’ın daha sonraki konukları ise Demet Akalın ve Okan Kurt oldu. Bu seferde Demet Akalın’ın biyografisinin anlatıldığı bir video yayınlanırken videoda Demet Akalın’ın eski sevgilisi İbrahim Kutluay ile olan klibine yer verilince Demet Akalın çok bozulmuş, Seda Sayan’ı hemen takipten çıkartmıştı.

Üst üste takipten çıkarılan Seda Sayan’a reytingler yaradı. Bir önceki programında istediği sonuçları elde edemeyen Seda Sayan kavgalar sayesinde deyim yerindeyse yaşadı. Hem TOTAL hem AB sıralamasında ilk 30’a girmeye başaran Seda Sayan böylelikle istediği sonuçları elde etti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler