Ana SayfaDizilerMüge Anlı, Afrika'da Dünyaya Gelen Sabrina'nın Babasını Buldu!

İlgili Postlar

Müge Anlı, Afrika’da Dünyaya Gelen Sabrina’nın Babasını Buldu!

Müge Anlı, Afrika’da Dünyaya Gelen Sabrina’nın Babasını Buldu!

Kayıpları bulması ve cinayetleri çözmesi ile adından sıkça bahsedilen Müge Anlı zaman zaman evlatlık verilen çocukların ailelerini buluyor. Müge Anlı’nın namı sadece ülkemizle sınırlı kalmadı. Başarılı gazeteci Müge Anlı, Afrika’da doğan, Fransa’da büyüyen Sabrina’nın ailesini bularak bir başarıya daha imza attı.

Sabrina Türkiye’de Ki Babasını Bulmak İçin Geldi

27 yaşında olan Sabrina Afrika’da dünyaya gelmiş ama Fransa’da büyüyen Sabrina bu yaşına kadar babasını hiç görmemiş. Duygularını Fransızca anlatan Sabrina, annesinin babasından hep çok iyi bahsettiğini o yüzden babasını çok merak ettiğini söyledi. Yıllar önce Sefayi Kaya, Cibuti’ye çalışmak için gitmişti. O dönem Sabrina’nın annesiyle aşk yaşayan Sefayi Kaya, çocuğunun olduğunu bilmiyordu. Canlı yayına çıkan Sefayi Kaya, DNA testi yaptırmayı kabul etti.

Müge Anlı Sabrina’nın ailesini hemen bularak bir başarıya daha imza atmış oldu. Birçok insanın derdine derman olan Müge Anlı’nın namı ülke sınırlarını aştı. Sabrina’nın DNA testi sonucu ise bugün canlı yayında açıklandı.Sefayi Kaya’nın Sabrina’nın gerçek babası olduğu ortaya çıktı. Böylece Sabrina’nın babasına kavuşmasının yanı sıra 3 tanede ablası olmuştu. Büyük bir aileye sahip olan Sabrina, Sefayi Kaya’nın nüfusuna geçecek.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler