Ana SayfaDünyaÜnlü manken kendini astı, 12 yaşındaki oğlu buldu! Çığlıkları...

İlgili Postlar

Ünlü manken kendini astı, 12 yaşındaki oğlu buldu! Çığlıkları…

Ünlü manken kendini astı, 12 yaşındaki oğlu buldu! Çığlıkları… Bir süredir sorunlar yaşayan eski manken Monica McDermott kendini asarak intihar etti. McDermott, 12 yaşındaki oğlu tarafından ölü halde bulundu. Adli tıp, ünlü mankenin kendini öldürmeyi istemediğini düşündüğünü açıkladı. Manken Monica McDermott’un sır dolu ölümünün atında yatan gerçekler neler? Detaylar haberimizde…

Monica McDermott kurtulamadı

Eski manken Monica McDermott, 44 yaşına gelmişti. Mankenliği bırakması ile birlikte şöhret olduğu günler de geride kalmıştı. Bu durum hayatında büyük bir sorun haline gelmişti. Unutulduğunu düşünen Monica McDermott, depresyon ve stres kontrolü gibi sağlık sorunları yaşamaya başlamıştı. Bu sorunları tek başına aşamayacağını düşünerek alkole sığınmıştı. Ancak, Monica McDermott’un sorunlarına alkol de çare olamadı.

Monica McDermott kendini astı, 12 yaşındaki oğlu buldu

Her gün daha fazla alkol batağına sağlanıp giden Monica McDermott’un 12 yaşında bir oğlu vardı. Oğlu, artık annesini böyle görmeye daha fazla dayanamadı ve elindeki şampanya şişesini aldı. Monica McDermott, odasına çıktı. Aradan bir süre geçtikten sonra oğlu annesinin yanına çıkınca acı gerçekle karşılaştı. 12 yaşındaki küçük oğlu hemen ambulans çağırdı. Ancak, artık her şey için çok geçti.

Mücadeleyi kaybetti

Monica McDermott, hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Günler süren yaşam mücadelesinde ölüme yenik düştü ve hayatını kaybetti.

Monica McDermott’un adli tıp raporu açıklandı: Çığlıklarını duyurmak istedi

Monica McDermott ölümünün ardından başlatılan inceleme ile adli tıp raporu daha yeni kamuoyuna duyuruldu. Adli tıp raporuna göre; Monica McDermott yardım çığlığını İngiltere’nin Cheshire bölgesinden dünyaya duyurmak istedi. Uzmanlar, Monica McDermott’un kesin bir şekilde ölmek istediğine dair yeterli bulguyu göremediklerini açıkladı.

Uzmanlara danışın çağrısı yapıldı

İngiliz basını, Monica McDermott olayını kamuoyuna duyururken, bu tarz sorunlar yaşayan kişilerin mutlaka uzmanlara danışmaları konusunda çağrıda bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler