Ana SayfaDünyaAngelina Jolie yine evlat ediniyor. İşte 7. çocuğu!

İlgili Postlar

Angelina Jolie yine evlat ediniyor. İşte 7. çocuğu!

Angelina Jolie yine evlat ediniyor. İşte 7. çocuğu! Dünyaca ünlü film yıldızı Angelina Jolie, altı çocuğunun ardından yeni bir evlat edinmeye karar verdi. Çalışmalara başlayan Jolie, evlat edineceği ülkeye karar verdi. Detaylar haberimizde…

Angelina Jolie’ye çocuklarından destek geldi.

Angelina Jolie yine evlat ediniyor

Kendisi gibi dünyaca ünlü bir film yıldızı olan Brad Pitt ile gerçekleştirdiği evliliği ile dünya çapınca hayranları bulunan ve dünyanın yakından takip ettiği bir isim olan ünlü oyuncu Angelina Jolie, yeni bir evlat edinmeye karar verdi.

Angelina Jolie kimdir?

Angelina Jolie’nin yedinci çocuğu

Angelina Jolie’nin, üç tanesi Brad Pitt ile olan evliliğinden dünyaya gelen biyolojik çocuğu, üç tanesi de çeşitli ülkelerden evlat edindiği çocuğu olmak üzere toplamda altı tane çocuk sahibi. Angelina Jolie, yedinci çocuğunu da evlat edinmeye karar verdi.

Angelina Jolie’nin evlat edindiği çocukları

Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği İyi Niyet Elçisi olan Angelina Jolie, 2002 yılında Kamboçyalı çocuğu Maddox’u evlat edinmişti. Maddox’un ardından evlat edinmeye devam eden Hollywood yıldızı Jolie, 2005 yılında ise 6 aylıkken Etiyopya’dan Zahara Marley’i evlat edindi. Ancak, basın Zahara’nın annesini bulunca anne çocuğunu geri istedi. O dönem mahkemeye başvuran Angelina Jolie ve o dönem evli olduğu Brad Pitt, çocuklarının ismini Jolie-Pitt olarak değiştirdi. Angelina Jolie, son olarak 15 Mart 2007 tarihine Vietnam’dan 3 yaşındaki Pax Thien’i evlat edindi.

Angelina Jolie’nin 7. çocuğu kim olacak?

Brad Pitt ile olan evliliğinden de üç biyolojik çocuk dünyaya getiren Angelina Jolie, yeni bir bir evlat edinmeye karar verdi. Angelina Jolie’nin yakın çevresinden bir kişiye söylediklerini Grazia dergisine aktardığın ve “Angie birkaç yıldır yeni bir evlat edinmeyi düşünüyor. Birçok ülkeyi araştırdıktan sonra Suriye’de karar kıldı.” dediği öğrenildi.

Angelina Jolie, dünyaya yardım etme çabası ile tanınıyor. Özellikle de çocuklara karşı olan hassas tutumu ile dikkat çekiyor. Sık sık yardım için farklı ülkelerde olduğunu gördüğümüz Angelina Jolie, aynı zamanda Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği İyi Niyet Elçisi. Angelina Jolie, duyarlı kişiliği sayesinde bir iyilik meleği olarak görülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler