Ana SayfaÜnlülerÜnlü Manken Didem Soydan Metro Deneyimini Paylaştı!

İlgili Postlar

Ünlü Manken Didem Soydan Metro Deneyimini Paylaştı!

İstanbul gibi bir metropolde bir yerden bir başka yere ulaşmak günün belirli saatlerinde ızdırap verici olabiliyor. Bazı zamanlarda lüks araçların içinde görmeye alışkın olduğumuz ünlüler de toplu taşıma araçlarını tercih edebiliyor. Didem Soydan metro kullandığı paylaştı, adeta “bakın ben de sizden biriyim, haklın arasındayım metroya biniyorum” mesajı verdi.

Didem Soydan kimdir?

Günde ortalama iki yüz elli bin kişinin kullandığı Yenikapı – Hacıosman metrosu ile en çok rağbet gören metro hatlarından biri. Metroya herkes binebilir ama bir ünlü bindiğinde sanki farklı bir macera yaşıyormuşcasına Instagram hikayelerinde paylaşılması da biraz tuhaf görünmüyor değil.

Paylaştığı cesur pozları ve takipçilerinin yorumlarına verdiği cool cevaplarla gönüllerde taht kuran Didem Soydan metro kullandığını Instagram hikayelerinden paylaştı ve “Ben de metroya biniyorum.” dedi.

Didem Soydan, Erik Gibisiniz Yorumuna Bakın Ne Cevap Verdi!

Didem Soydan Metro

Keşke Deodorant Kullanımı Zorunlu Hale Gelse!

Didem Soydan metro yolculuğunun sonunda bir başka Instagram hikayesi ile deneyimini takipçileri ile paylaştı: “Metro hayat kurtardı, 10 dakikada geldim, trafiğe girmedim. Metro çok güzeldi ama keşke deodorant kullanımı zorunlu hale gelse memlekette. Çünkü koku, bayağı bi’ yordu!”

Daha Önce de Metro Deneyimi Paylaşmıştı

Didem Soydan Metro Deneyimi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler