Ana SayfaDedikoduÜnlü magazin yazarını darp eden kadınlar tutuklandı!

İlgili Postlar

Ünlü magazin yazarını darp eden kadınlar tutuklandı!

İzmir’de gözaltına alınan iki kadın şüpheli, daha önce adli kontrol şartıyla serbest bırakılmışlardı. Olayın failleri, magazin dünyasında “Felaket Tellalı” lakabıyla anılan ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay’a yönelik saldırıydı. Bu saldırı sonucunda ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile ilgili yaptığı haberler nedeniyle yaralanmıştı.

Onur Akay Darp edildi
Onur Akay Darp edildi

 

Onur Akay darp edildi!

Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, “Felaket Tellalı” olarak tanınan ve ölüm ile hastalık haberleriyle gündeme gelen bir isimdi. Kendisi ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile ilgili yaptığı haberler nedeniyle saldırıya uğramıştı. İncelemeler sonucunda saldırganların S.Y. ve N.Ö. adlı iki kadın olduğu belirlendi. Polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını izleyerek saldırganları İzmir’de yakalamıştı. Ancak, gözaltına alınan iki kadın şüpheli daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

46 yaşındaki Onur Akay’ın burnu kanamış ve bir dişi kırılmıştı. Saldırganlardan N.Ö., ifadesinde şunları söyledi: “Ben sadece Kadir Doğulu’ya fanatik bir hayranım. Onu eşinden bile kıskanıyorum. Onu yakından tanımıyorum, sadece ekranlardan biliyorum. Uzun süredir Kadir Doğulu ile ilgili yaptığı açıklamalar dikkatimi çekiyordu. Bu yüzden sinirlendim ve alkollüydüm, bu etkiyle kendimi tutamayıp saldırıya geçtim. Bunun için üzgün ve pişmanım.” Diğer şüpheli S.Y. ise şunları dile getirdi: “Ben Onur Akay’ın kolunu sadece büktüm. Onu tehdit etmedim veya darp etmedim. Bu konuda bilgim yoktu, arkadaşımın isteği üzerine yaptım. Yaptığım hareketten dolayı pişmanım ve kendisinden özür diliyorum.”

Olayın ardından mahkeme, N.Ö. ve S.Y.’nin cep telefon kayıtlarını inceledi ve perde arkasında bir tarikat bağlantısına ulaştı. Bu nedenle, N.Ö. ve S.Y. örgüt kurma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Onur Akay'a saldırı
Onur Akay’a saldırı

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, uzun süredir Onur Akay’ın magazin programlarında kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalardan rahatsızdı. Geçtiğimiz sene, “Allah o haberi çıkaranın yardımcısı olsun” ifadesiyle göndermede bulunmuştu. Daha sonra ise Kadir Doğulu’nun iki kadınla yakın temasta olduğu görüntüler ortaya çıkınca, Onur Akay kendisi hakkında ağır bir yazı kaleme almıştı.

Onur Akay ise saldırıyı şu şekilde anlatmıştı: “İki kadın aniden motorla yanıma geldi ve ‘Kadir Doğulu ile ilgili bir daha konuşursan bacaklarını kırarız’ dedi. Bir tanesi kolumu bileğimden tutarak büktü. Diğeri ise önce bacağımı tekmeledi, ardından yüzüme yumruk attı. Yumruklar o kadar sertti ki, burnum kanamaya başladı. Sonradan sağ üst dişimin kırıldığını fark ettim. Erkek kıyafetlerine bürünmüş, erkek gibi dövüşen iki kadındı.”

Saldırganların yakalanmasının ardından Onur Akay, şunları söyledi: “Bu olay basit tıbbi müdahale ile giderilemeyecek şekildeydi, bu yüzden hafif bir darp cezasının ötesindeydi. Dişimin kırılmasıyla ilgili şikayetimden vazgeçmeyeceğim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler