Ana SayfaDedikoduAfra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasında büyük kavga!

İlgili Postlar

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasında büyük kavga!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasında büyük bir kavga yaşandı! Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezon çekimlerine başlayan ve Seyran karakteriyle büyük beğeni toplayan Afra Saraçoğlu, dün gece sosyal medya hesabından sütyensiz bir şekilde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak dikkatleri üzerine çekmiş ve takipçilerinden büyük ilgi görmüştü.

Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir kavga etti
Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir kavga etti

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir kavga ettiler

Onur Akay, kendi internet sitesinde paylaştığı yazıda, “Edindiğim bilgiye göre, Afra Saraçoğlu, söz konusu paylaşım için bir dizi farklı poz çektirmiş ve bu fotoğrafları önce Mert Ramazan Demir‘e göstermişti. Ancak, Mert’in net bir şekilde paylaşma dediği fotoğrafı Afra, ısrarla paylaşınca işler karıştı. Sette hala çekimde olan ikilinin karavandaki kavgası yüksek sesle duyuldu.

Bu sırada Emre Altuğ ve Gözde Kansu, araya girerek çifti sakinleştirmeye çalıştı. Özellikle Gözde Kansu, Afra’ya fotoğrafı silmesi tavsiyesinde bulundu. Ancak inatçı tutumuyla bilinen Afra, Nuh dedi peygamber demedi; ne fotoğrafı sildi, ne de kavgada sesini yükseltmekten vazgeçti. Mert Ramazan Demir’in sete ziyarete gelen kardeşi Zeynep de sinirlenince, kardeşi Afra’yı sosyal medya üzerinden takip etmeyi bıraktı. Mert Ramazan Demir de hemen akabinde aynı adımı attı. Ancak kavgayla sonlanan gece sonrasında Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu’nu tekrar takip etmeye başladı, ancak oldukça kırgın bir şekilde” ifadelerini kullandı.

Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir
Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir
Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir
Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir
Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir
Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir

Afra Saraçoğlu’nun iç çamaşırı üzerine giydiği ceketle çekilen fotoğrafı sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Gerçek yaşamda ise, dizideki partneri genç oyuncu Mert Ramazan Demir ile öpüşürken görüntülenen Saraçoğlu’nun ilişkisi, geçtiğimiz aylarda medya tarafından belgelenmişti.

2 YORUMLAR

  1. Bu psikolojisi bozuk çıplaklığı CESARET zanneden zavallıları bilinçli olarak ünlü yapan televizyoncular, Allah öbür dünyada sizden hesabını soracaktır. Çoluk çocuğa kötü örnek olan bu ahlak yoksunu zavallıları Allah’a havale ediyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler