Ana SayfaÜnlülerÜnlü İsimler Depremzedeler İçin Desteğe Devam Ediyor! Haluk Levent Açıkladı

İlgili Postlar

Ünlü İsimler Depremzedeler İçin Desteğe Devam Ediyor! Haluk Levent Açıkladı

6 Şubat gecesi Türkiye tarihinin unutulmaz olacak olan depremlerinden biri ile karşılaştı. Etkisi aylarca sürecek olacağı düşünülen depremin şiddeti 7.4 şiddetindeydi. Depremin hemen ardından belirli aralıklarla 66 artçı beraberinde geldi. Bu artçılar da yıkıcı etkiye sahiptir. 7.4 şiddetinin ardından 6 Şubat öğle vakti gelen 7.7 şiddetindeki deprem durumu çok daha zor hâle getirdi. Bu iki büyük deprem sonucunda 10 il büyük bir şekilde etkilendi. Birçok bölge neredeyse değişti.

Haluk Levent Deprem
Haluk Levent Deprem

Ünlülerden deprem yardımı gecikmedi

Yıkıcı etkisi büyük olan bu süreç ile beraber depremzedeler için tüm ülke seferber oldu. Sanat dünyasının tanınan isimleri ve birçok ünlü isim de yardımlarını esirgemedi. AHBAP derneği aracılığıyla yardım götüren Haluk Levent, birden fazla ünlü isimden gelen bağışları tek tek paylaştı.

Türkiye’yi yasa boğan 2 büyük deprem birçok bölgeyi etkiledi. Yaşanan bu felaket sonucunda çok fazla bina yıkıldı. Birçok mahalle neredeyse yok oldu. En çok etkilenen Kahramanmaraş ve yakınındaki Hatay başta olmak üzere Adana, Osmaniye, Kilis, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya’dan acılı haberler gelmeye devam ediyor. Ekipler ve vatandaş seferber olmuş durumda enkaz altında kalan kişileri kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

Bağış yapan kişiler kimliklerini gizlemek istedi

Şarkıcı kimliğiyle bildiğimiz Haluk Levent kurucusu olduğu AHBAP yardım platformu aracılığıyla yaptığı faaliyetlerden söz ettiriyordu. Haluk Levent deprem yardımları için kendisiyle iletişime geçen pek çok ünlü olduğunu bildirisinde belirtti. Dayanışma adına ilk arayanın Kıvanç Tatlıtuğ olduğunu söyleyen Haluk Levent 200 bin TL’de bağış yaptığını belirtti. Melih Demiral’ın arayıp 1 milyon TL bağış yaptığını Murat K’nın da  325.646 dolar bağış yaptığını belirtti.

Bağış yapan isimleri de tek tek açıklayan Haluk Levent; Mert Hakan Yandaş aradı, 200 bin TL bağışladı. Efsane futbolculardan Hakan Balta ve eşi Derya Balta 300 bin TL bağış yaptı. Ve Mustafa Ceceli 200 bin TL, hemen sonrasında Emre Kılınç 150 bin TL bağış yaptı” sözlerinde bulundu. Burak Deniz 150 bin, Edis Görgülü 400 bin, Burak Yılmaz 300 bin, Celil Nalçakan 100 bin, Aras Bulut İynemli 200 bin, İrem Derici 150 bin Türk Lirası bağış yaptığını da belirtti. Çağlar Söyüncü 50 bin euro ve Cengiz Ünder’in 50 bin euro bağışladığını ifade etti.

Bağış yapan herkesi tek tek yazan Haluk Levent’e yazmaması konusunda uyarılar geldiğini de söyledi.  Gelen bağışları özellikle açıkladığını belirten Haluk Levent bağışların faturalarını da tek tek açıklayacağını bildirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler