Ana SayfaÜnlülerÜnlü gurme Vedat Milor, Restoran Sahiplerini Uyardı!

İlgili Postlar

Ünlü gurme Vedat Milor, Restoran Sahiplerini Uyardı!

Ünlü gurme Vedat Milor, ismini kullanarak para isteyen dolandırıcılara karşı restoran sahiplerine uyarıda bulundu. Ünlü Gurme restoran sahiplerine olan açıklamasında neler söyledi? Detaylar Haberimizde..

Vedat Milor’un Programı Bırakma Nedeni Ortaya Çıktı!

Ünlü Gurme Vedat Milor Uyardı!

Son günlerde bazı kişilerin ismini kullanarak restoran sahiplerinden para istediğini öğrenen Vedat Milor, şahsi sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bu durumun keyfini kaçırdığınıı söyleyen ünlü gurme Vedat Milor, “Benim hiçbir zaman hiçbir lokanta ile maddi bir ilişkim olmadı.” dedi.

Vedat Milor, “Para vermişseniz, dolandırılmışsınız.” dedi.

Son günlerde restoran sahiplerinden kendi adına para istendiğini öğrenen Vedat Milor, “Para vermişseniz dolandırılmışsınız. Bu olayın üzerine gideceğim. Lütfen beni bilgilendirin.” ifadelerini kullandı.

Vedat Milor Kimdir?

“Türk lokantası videosu koymayacağım. Bitmiştir…”

Son yıllarda televizyon ekranlarında “gurme” olarak gördüğümüz ülkenin dört bir yanına yaptığı lezzet yolculukları ile tanınan Vedat Milor, Instagram hesabından paylaştığı videoda, “Kararım şu artık: Burada yapacak bir şey yok. Zaten video çekmek de dert. Bundan sonra artık sadece yabancı video koyacağım. Türk lokantası videosu koymayacağım. Bitmiştir.” demişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler