Ana SayfaDedikoduÜnlü Fulbolcu Burak Yılmaz, Neden Transfer Olmak İstiyor?

İlgili Postlar

Ünlü Fulbolcu Burak Yılmaz, Neden Transfer Olmak İstiyor?

Trabzonspor’da oynayan fakat son zamanlarda takımda oynatılmayıp kadro dışı bırakılan Ünlü fulbolcu Burak Yılmaz, eğer büyük takımlardan birine transfer olamazsa, kendisine Abd’ye kulüb bakıyor. Burak Yılmaz niçin Abd’ye gitmek istiyor? konunun detayları Haberimizde..

Burak Yılmaz’ın lüks villası hayran bıraktı

Ünlü Fulbolcu Burak Yılmaz, Ayrı Eşi İçin ABD’ye gitmeyi planlıyor.

Trabzonspor’da takım yöneticileri tarafından kadro dışı bırakılan ünlü fulbolcu Burak Yılmaz’a yoğun taleb var fakat sonuç yok. Galatasaray ve Beşiktaş’ın yöneticileri, transfer yapmak için bilgi veriyorlar fakat kimseler Burak ve menejeri ile temasa geçmiyor. Aynı zamanda Burak Yılmaz’ı Uzakdoğu, Katar ve Suudi takımlarıda çok istiyor ancak taleblerin hepsi lafta olduğu için resmiyet kazanmıyor.

Burak Yılmaz kimdir?

En çok kazanan Türk futbolculardan Burak Yılmaz’ın aklındaki rota şı sıralar ABD.  Burak Yılmaz büyük bir takıma transfer olamazsa eski eşi İstem Atilla ile birleşme düşüncesi olduğu iddia edildi.  Burak Yılmaz’ın eski eşi ve kızları Florya’da bir villada oturuyor. Eğer yıldız fulbolcu Beşiktaş veya Galatasaray takımlarına geçiş yapamazsa, ayrı olduğu eşiyle tekrar bir araya gelmek için ABD takımları ile irtibata geçmek istediği kulislerde konuşuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler