Ana SayfaDizilerÜnlü Dizi Oyuncularından İtiraflar

İlgili Postlar

Ünlü Dizi Oyuncularından İtiraflar

Ünlü Dizi Oyuncularından İtiraflar

Popüler dünyanın popüler  yabancı dizilerin ünlü oyuncuları rolleri ve sinema kariyerlerine dair bilinmeyen anılarını Vogue dergisine anlattı. İşte The Night Of’un yıldızından The Crown’un başrol oyuncusuna, Stranger Things’in baş karakterinden Big Little Lies’ın başrolüne, ünlülerin itirafları…

RIZ AHMED / The Night Of

“İngiltere’den her uçağa binişimde güvenlikte durduruluyorum. İşin komik tarafı, Heathrow, Güney Asyalıların yoğun olduğu bir muhitte yer aldığından, havaalanındaki görevli çocuklar çoğu zaman hayranım çıkıyor. Üzerimde patlayıcı ararken bir yandan benimle selfie çektirmek isteyenler mi ararsınız, iç çamaşırlarımı elden geçirirken rap sözlerimi kullanarak şirinlik yapanlar mı, her seyahatim gerçeküstü bir deneyime dönüşüyor. Hayatım boyunca hissettiğim ‘bizden/onlardan’ çelişkisinin en net vücut bulmuş hali.”

CLAIRE FOY / The Crown

 

“The Crown’un çekimleri başladığında, doğum yapalı henüz dört ay olmuştu. Kraliçe korse giymese de ben dizinin başlarında giymek durumunda kaldım. Şimdi, ikinci sezonda, dolgulu sütyen takmak zorundayım. Zira ilk sezonda doğum sonrası irileşmiş olan göğüslerim normale döndü ve maalesef şu an kraliçeyi utandıracak kadar küçükler.”

RUPERT FRIEND / Homeland

 

“Homeland seçmeleri için basit kameralardan biriyle deneme çekimi yapıp gönderdim. Çözünürlük bozuktu, odaklama kötüydü. Üstelik üzerimde saçma giysiler vardı, önünde durup çekim yaptığım kapı yüzünden tüm bunların üstüne bir de akıl hastanesindeymişim gibi görünmüşüm. Yapımcılar, ‘Bu çocuk nerede çekim yapmış böyle?’ diye merak etmişler. Aynı sahne için yedi ayrı kayıt yaptım ama sonunda rolü aldım.”

MILLIE BOBBY BROWN / Stranger Things

“Stranger Things seçmelerinde, ekran testi sırasında yönetmenlerden bir yanıma gelip başımın üzerinde ‘Bzzzt’ diyerek ellerini dolandırdığında ne olduğunu anlamadım. Bana dönüp ‘Hazır mısın?’ diye sorduğunda, ‘Neye?’ diyer sordum. ‘Kafanı tıraş etmeye’ demez mi! Ertesi gün, rolü aldım ve saçlarım gitti; oldukça da uzundular ama ne yapalım, saç bu sonunda, gene uzar. Epey bir müddet, insanlar beni erkek zannetti.”

NICOLE KIDMAN / Big Little Lies

 

“Dizide şiddet mağduru bir kadını canlandırıyorum, insan kendini çırılçıplak ve aşağılanmış hissediyor. Çok zor bir sahnenin çekimlerini bitirmiştik, öyle etkilenmiştim ki, ara verdiğimiz halde banyoda, yırtılmış elbiselerimle yattığım yerden kalkamadım. Yönetmen Jean-Marc Vallee yanıma geldi ve üzerime bir havlu örttü. Sinir bozacak kadar zorlu bir sahneydi.”

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler