Ana SayfaDedikoduJennifer Lawrence' dan Kasırga İle İlgili Şaşırtıcı Yorum

İlgili Postlar

Jennifer Lawrence’ dan Kasırga İle İlgili Şaşırtıcı Yorum

jennifer lawrence’ dan kasırga ile ilgili şaşırtıcı yorum

Dünyaca ünlü çok sevilen genç yıldız Oyuncu Jennifer Lawrence, ABD’ yi teyyakkuza geçiren Irma Kasırgası’ yla ilgili konuşarak, “Sorumlusu Trump” dedi.

Atlas Okyanusu’nda etkili olan Irma Kasırgası, Bahamalar ve Küba’ nın kuzeyini önceki gün vurdu. Kasırganın ilerlediği Florida’ da ise 7 milyon kişinin tahliyesi istendi. ABD’ nin gündemindeki Irma Kasırgası, Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence’ ın da gündemine girdi.

Son filmi ‘Mother’  için Chanelle 4’a röportaj veren 27 yaşındaki ABD’li oyuncu, ülkede art arda gerçekleşen fırtınaların Trump ve küresel ısınmaya sessiz kalan seçmenler yüzünden olduğunu söyledi. Lawrence, “Korkunç bir durum. Küresel ısınmayı görmezden gelmeye devam ediyoruz” dedi.

 

Bunun yanında ABD’ li birçok oyuncu şarkıcı ve ünlü isim ABD Başkanı Donald Trump’ a karşı olduklarını fırsat buldukça yapmış oldukları açıklamalarla belli etmişlerdi..

 

Haziran ayı başında ABD’nin Paris İklim Anlaşması’ ndan imzasını çektiğini duyurmasının ardından başta Leonaro DiCaprio olmak üzere Hollywood’un ünlü isimlerinden Trump’ a karşı tepkiler yükselmişti. Twitter üzerinden tepki gösteren DiCaprio, “Bugün dünyamız acı çekiyor. Eyleme geçmek her şeyden daha önemli” paylaşımını yapmıştı.

 

Şarkıcı Katy Perry ise, “Sizin çocuklarınızı, onların çocuklarını ve tüm çocukları kararınızın sonuçlarıyla karşılaşacak dünyada yaşamak üzere geride bırakacağınızı unutmayın” ifadesini kullanmıştı.

 

Politik filmleriyle tanınan ABD’li yönetmen Michael Moore, “Amerika öncelikli! Dünya sonda! Trump insanlığa karşı suç işledi. Herkesçe bilinen bu talancı, talancılığını tüm dünyaya genişletti” demişti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler