Ana SayfaÜnlülerUmut Kurt işletmeci oluyor

İlgili Postlar

Umut Kurt işletmeci oluyor

Oyunculuğuyla tanınan Umut Kurt’un işletmeci olmak için ilk adımı attı.

Türkiye’nin sevilen oyuncularından birisi olan Umut Kurt, oyunculuğun yanı sıra işletmecilik de yapacak. Oyuncu yaptığı açıklamalarda Bozburun’da bulunan Ship a Hoy’un işletmeciliğini yapacağını söyledi.

İki arkadaşıyla birlikte bu işe giriş yapan oyuncu, daha önceden de bu konuda deneyimi olduğunu söyledi. Kurt, Daha önce de ailemize ait işletmelerimiz olmuştu, yabancısı olduğum bir iş değil. Zaten oldum olası misafir ağırlamayı, yemekler yapmayı, kokteyller hazırlamayı çok severim” dedi.

Hangi projelerde yer almıştı?

Beynelminel, Güz Sancısı, Hatırla Sevgili ve Kavşak adlı yapımlarda yer alarak başarılı bir performans sergileyen Umut Kurt, aynı performansını şimdi işletmecilikte ortaya koymaya çalışacak.

Sahnede de etkileyici

Oyunculuğun yanı sıra müzik sektöründe de adından söz ettiren oyuncu, müziğe çok daha erken yaşlarda başladığını ve oyunculuğa sonradan geçiş yaptığını söyledi. Türkiye’de daha çok oyuncu olarak tanınan ünlü isim pek çok enstrümanı çalabiliyor. Kış döneminde de farklı yerlerde sahne alan oyuncu, sesi ve seslendirdiği parçalarla büyük bir beğeni toplamıştı.

Umut Kurt kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler