Ana SayfaÜnlülerElif Atakan "Hedefim para kazanmak değil"

İlgili Postlar

Elif Atakan “Hedefim para kazanmak değil”

Ekranların sevilen oyuncularından birisi olan Elif Atakan yaptığı açıklamada “Hedefim para kazanmak değil” dedi.

Suskunlar, Her Sevda Bir Veda, Muhteşem Yüzyıl ve Bu Şehir Arkandan Gelecek gibi dizilerde yer alarak adından söz ettirmeyi başaran Elif Atakan hayatı ve kariyeri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.  Mustafa Cem Kandemir ile hayatını birleştirerek dünya evine giren ve evlilik hayatına devam eden Elif Atakan, bundan sonraki süreçte çok daha seçici olacağını söyledi.

Yeteneklerini göstermek istiyor

Elif Atakan yeni projelerde seçici olacağını belirterek para kazanmaktan ziyade yeteneklerini göstermek istediğini belirtti. “Bundan sonra seçeceğim roller artık para kazanmak için değil, yeteneklerimi tüm yelpazesi ile sergilemek için olacak” diyerek bu konudaki düşüncelerini dile getiren oyuncu, planlarında sadece oyunculuğun da olmadığını söyleyerek sürpriz yaptı.

Kahve turuna çıkacak

“Eski tarihi binaları günümüz yapı sanatıyla karşılaştırarak doğanın içinde, çevredeki dengeyi bozmadan inşa edilip dünyayla paylaşma amacıyla da bir çekim planlıyoruz. Şu an sponsor görüşmelerimiz devam ediyor. Çekim yolda geçecek. Aracımızın içinde kameralar olacak. Ziyaret ettiğimiz her ülkeye daha yakın olabilmek için yanımıza o ülkeden bir ünlü davet edeceğiz. Biraz hayatta kalma dürtüsüyle de geçecek maceralarımıza birçok insanı tanık etmeyi düşünüyoruz. Biz zaten çok eğlenceli bir çiftiz, müzik, sinema, el sanatları ilgi alanlarımız. Projemizde tüm bu alanlara yer vereceğiz” diyerek yeni projesi hakkında bilgiler veren Elif Atakan, yapacağı dünya turunda dünyanın dört bir yanından farklı kahveler toplayarak özel işletmesinde ziyaretçilerine sunacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler