Ana SayfaKültür ve SanatMüzikÜmit Sayın'dan Sonra Harika Esra'da "Ben Tabii ki" Dedi..

İlgili Postlar

Ümit Sayın’dan Sonra Harika Esra’da “Ben Tabii ki” Dedi..

Başarılı şarkıcı Harika Esra, sonbahara girdiğimiz şu günlerde 90’lı yılların unutulmaz parçası olan “Ben Tabii Ki’ cover’ını müzikseverlerin beğenisine sundu. Detayları Haberimizde..

Vokal Koçu Ümit Sayın…

Ümit Sayın’dan Sonra Harika Esra’da “Ben Tabii ki” Dedi..

90’lı dönemle eşsiz parçalarından olan “Ben Tabii Ki’ nin cover’ını çıkararak hayranlarının nabzını ölçen İzmirli sanatçı Harika Esra, halen birçok seçkin mekanlarda sahne çalışmalarına devam etmektedir.

Netd Müzik Youtube Kanalında Yayınlandı..

Uzun yıllar müzikle uğraşan ünlü sanatçı Harika Esra ilk maxi single albümü “Hayırsız Sevdam”ı 2014 yılında müzikseverlerle buluşturmuştu. Sözü ve müziği sanatçı Ümit Sayın’a ait olan “Ben Tabii Ki” Harika Esra’nın yorumu ile yeniden hayat buldu. Ayrıca Ümit Sayın bu çalışmanın vokal koçluğunu da üstlendi. Güçlü yorumcu Harika Esra’nın 2.single çalışması olan ‘Ben Tabii Ki’ Özdemir Müzik etiketi ile Netd Müzik Youtube kanalında yayınlandı. Saklı Bahçe’de çekilen klibin yönetmen koltuğunda Sıddık Gedik oturdu. Eğlenceli sahnelerin eşlik ettiği klipte Harika Esra’nın kostümleri ise ünlü modacı Sır Tezcan tarafından hazırlandı.

Ümit Sayın Kimdir?

İşte Harika Esra’nın Yorumuyla Tekrar Hayat Bulan ‘Ben Tabii Ki’ Şarkısı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler