Ana SayfaÜnlülerÜmit Özat'ın yeni durağı Bigo Live oldu!

İlgili Postlar

Ümit Özat’ın yeni durağı Bigo Live oldu!

Arda Kural, Sneijder, Mehmet Ali Erbil, Alexone gibi ünlülerden sonra Ümit Özat’ın da tercihi Bigo Live oldu. Ünlü Teknik Direktör Ümit Özat dün gece Bigo Live’da canlı yayın açtı, hayranlarıyla buluştu. Son zamanların izlenme sayısıyla rekorlara doymayan canlı yayın uygulaması Bigo Live transfere doymuyor.

Bigo Live, Tiktokçuların yeni adresi oldu!

Ümit Özat kimdir?

Ümit Özat, futbol kariyerine futbolcu olarak başlamış 2010 yılından itibaren ise teknik direktörlükle devam etmektedir. Christoph Daum’un Fenerbahçe teknik direktörlüğü sırasında oyun kurucu, ön libero ve en son olarak da sol bek mevkiinde yer almıştır. Fenerbahçe’de Roberto Carlos’tan önce sol bek olarak görev yapmıştır. 18 Mart 2003 tarihinde Fenerbahçe takım kaptanlığına getirilmiştir. Ayrıca 53 kez milli takım formasını terletmiştir.

Futbolculuğunda ve teknik direktörlüğünde sivri diliyle çokça gündeme gelen Ümit Özat, son zamanlarda yaptığı Tiktok paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettirmiştir. Tiktok’ta binlerce takipçi ve beğeniye sahip olan Ümit Özat paylaşımlarını artık Bigo Live’da yapma kararı aldı ve binlerce takipçisini de peşinden getirdi.

Ümit Özat Bigo Live
Ümit Özat Bigo Live

Mehmet Ali Erbil, Sneijder, şimdi de Ümit Özat!

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Ali Erbil’in de Bigo Ailesi’ne katıldığını görmüştük. Her yaptığı işle olay olan Erbil, sosyal medyada da aynı etkiyi uyandırmayı başardı. Yayınlarına binlerce kişi katıldı ve değerli hediyeler aldı. Yayın hayatına Tiktok hesabı açarak başlamıştı ancak onun da birçok ünlü gibi yayın hayatına Bigo ile devam ettiğini görüyoruz. Yakın zamanda dünyaca ünlü futbolcu Sneijder de Bigo Live yayınlarına başlamıştı ve uygulama indirme rekorları kırmıştı.

Ümit Özat da bu ünlülerin arasında yer alarak tercihinin Bigo Live olduğunu gördük.

Bigo Live ünlülerin durağı olmaya devam ediyor!

Adını sıkça duyduğumuz uygulama Bigo Live, ünlülerin açtıkları yayınlar ve sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile kitlesini giderek artırıyor. Başka platformlarda yayıncılık yapan kişilerin Bigo’ya akın etmesi de ünlülerin dikkati çekmiş olmalı ki, onlar için de ilk durak bu platform oluyor. Çok doğal ve samimi insanların bir arada olduğu bir kitle olması sebebiyle ünlülerden birçok övgü alıyor. Dünyaca ünlü yayın platformu Türkiye’de de istediği seviyeye gelip bir numaraya oturacak gibi duruyor.

Bigo Live nedir?

Bigo Live; içerik üreticileriyle, izleyicileri gerçek zamanlı olarak buluşturan bir platform. Eğlenceli yayın konseptleri ile birçok yayıncının ilk uğradığı platform olma görevini üstleniyor. Dans, müzik, eğlence, taklit gibi çeşitli kategorilerdeki içerikleriyle her yaş grubundan kişilerin kullandığı bir sosyal medya platformu olarak büyük ilgi görüyor.

Android için Bigo Live indir
iOS için Bigo Live indir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler