Ana SayfaÜnlülerBigo Live, Tiktokçuların yeni adresi oldu!

İlgili Postlar

Bigo Live, Tiktokçuların yeni adresi oldu!

Son zamanların sürekli gündeme gelen canlı yayın uygulaması Bigo Live, TikTokçuların yeni adresi oldu. Bundan önce de TikTok’tan Bigo’ya birçok transfer yaşanmıştı fakat bu kez Tiktok’un demirbaşı denilen isimlerin de Bigo’ya geçiş yapması birçok kişinin aklına Bigo Live’ın Tiktok’un önüne geçeceğini getiriyor. Bunun yanında Tiktok’un fenomen yayıncılarının izleyici kitlesinin de Bigo Live’a kaymasına neden oluyor.

Arda Kural bakın soluğu nerede aldı!

Bu kez de Alexone ve Metin!

Bigo Live’ın eski TikTokçu yeni Bigocu yayıncılarının arasına ünlü fenomen yayıncılardan Alexone ve Metin de katıldı. Alexone ve Metin gibi ünlü yayıncıları gören Bigo kullanıcıları, hemen fenomen isimlerin yayınlarına akın etti ve izlenme rekorları kırıldı.

Bigo Live, Tiktokçuların yeni adresi oldu!
Bigo Live, Tiktokçuların yeni adresi oldu!

Alexone kimdir?

Alexone, Tiktok Türkiye’nin en sevilen fenomeni olarak tanınmaktadır. Tiktok Türkiye’de kullanıcılar arasında yapılan Türkiye’ye özel Tiktok yarışmasında fenomen Alexone 5 dakikada tüm zamanların rekorunu kırmıştır.

Tam adı ile Alexone Özel, Ağrı’nın Tatvan ilçesinde dünyaya gelmiş, 6 yıl İngiltere’de yaşayıp ve Londra’nın dünyaca ünlü Film okulu London Film School’da yönetmenlik eğitim almıştır. Eğitimin ardından Türkiye’ye dönmüş ve profesyonel kariyerine DJ-prodüktör olarak devam etmiştir. Eğitimini aldığı işi yapma kararı alan Özer, klip yönetmenliğine başlamış ve bu dönemde Ajda Pekkan, Nancy Ajram gibi ünlü yıldızlarla yolu kesişmiştir.

Metin Saygın ise TikTok’ta çektiği mizah içerikli videolarla milyonlarca beğeni alan bir TikTok fenomenidir.

Alex’ten Ajda Pekkan’a selam!

Kariyerine DJ-prodüktör olarak başlayan ve klip yönetmenliği de yapan Alexone Özel, adını Süperstar Ajda Pekkan ile gerçekleştirdiği çalışmalarla duyurmuştu. Bu nedenle Ajda Pekkan’a olan saygısından hiçbir zaman ödün vermeyerek yayında Süperstar’a selamlarını iletti. Onunla tekrar çalışmak istediğini dile getirdi.

Alex, bir Bigo Live yayıncısıyla yaptığı PK düellosunu kazanınca aldığı hediyeye fazlasıyla sevindi. Alex “Bu günlere gelişimde her daim yanımda olan adını altın harflerle yazdıran rüyaadam giriş yaptı, ben bitti demeden bitmez keyifli yayınlar Bigo Live” diyerek sevincini yaşadı.

Bigo Live’a büyük teşekkür!

Yayın esnasında sempatik dansıyla dikkat çeken Alex dansı bitince özlü sözlerini söyledi. 4. gününden haftanın birincisi olan yayıncı; yayınlarında defalarca kez tanıdıklarına, Bigo Live’a ve ajansına teşekkürlerini iletti.

Metin Saygın da Bigo’da!

Tiktok’un bir diğer fenomen ismi Metin ise, izleyicilerden gelen PK isteğine karşılık olarak “Ben yeni yayıncıyım istek atanlara karşılık PK atarım” dedi. Bunun üzerine estetisyen bir kadın yayıncıyla PK atan Metin, aldığı oldukça pahalı Dragon hediyesi ile hem büyük bir sevinç yaşadı hem de kendi PK rekorunu kırdı.

Bigo’da yeni olan Metin, dün geceki yayını esnasında rastgele onunla PK atmak isteyen kişilerle eşleşti. Bir PK esnasında bir kadın yayıncı Metin’e yaşını sordu, kadın yayıncı 32 yaşında olduğunu söyleyen Metin’e “Of, en sevdiğim yaş!” diyip gülünce komik anlar ekranlara yansıdı. Metin yayın boyunca yeni kişilerle tanıştı, usturuplu insanların olduğunu söyleyerek memnuniyetini dile getirdi. Bigo Live ekranının fazlasıyla şatafatlı olduğunu belirtti.

“Sosyal medyanın en iyi sesi”

Batuhabergut kullanıcı adına sahip yayıncının isteği üzerine PK atmaya başladılar. Metin’in sürekli sorduğu bir yayıncı olan Batuhan, Metin’in isteği üzerine Sarı Gelin adlı türküyü söyledi.

Metin, ‘Sosyal medyada çok fazla şarkı söyleyen kişi var ancak Batuhan gibisini görmedim!’ dedi ve Bigo’da yayın açmaya devam edeceğini söyledi.

Bigo Live Nedir?

Birbirinden ünlü isimlerin açtığı yayınlarla adından sıkça söz ettiren dünyaca ünlü canlı yayın uygulaması Bigo Live; içerik üreticileriyle, izleyicileri gerçek zamanlı olarak buluşturan bir platform. Yayınlardaki yüksek görüntü kalitesi ve eğlenceli yayın konseptleri ile birçok yayıncının ilk uğradığı platform olma görevini görüyor. Dans, müzik, eğlence, taklit gibi çeşitli kategorilerdeki içerikleriyle her yaş grubundan kişilerin kullandığı bir sosyal medya platformu olarak büyük ilgi görüyor. Özellikle son dönemde birbirinden ünlü isimleri ağırlayan Bigo Live, herkes için eğlence sunan bir uygulama.

Android için Bigo Live indir
iOS için Bigo Live indir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler