Ana SayfaDedikoduUlaş İnan Torun Şiddet İddialarını Yanıtladı!

İlgili Postlar

Ulaş İnan Torun Şiddet İddialarını Yanıtladı!

“Hep Yek” serisinin sevilen oyuncusu Ulaş İnan Torun, bildiğiniz gibi son bir senedir şiddet iddialarıyla gündeme geliyor. Bu konu hakkında her zaman sessizliğini koruyan başarılı oyuncu, yeni filminin tanıtımı için televizyonda bir programa katıldı. Programda soruların ardı arkası kesilmeyince hakkında çıkan iddialar hakkında ilk kez konuşan Ulaş İnan Torun şiddet iddialarını yanıtladı. Detaylar haberimizde;

Evlilikleri Kısa Sürdü

2019 senesinin başlarında bir buçuk senedir evli olan Algı Eke ve Ulaş İnan Torun evliliklerini sonlandırma kararı alarak mahkemeye başvurmuşlardı. Boşandıklarını ayrıldıktan sonra açıklayan ikilinin bu haberi ise sevenlerinde bir şok etkisi yarattı. Boşanma hakkında ikiliden net açıklamalar gelmese de, bir süre sonra Ulaş İnan Torun’dan ” Algı çok saygı duyduğum ve hayatıma güzellikler katan biri olarak hep kalacak ama maalesef artık ilişkimizi yürütemedik.” açıklaması gelmişti.

Oyuncu Algı Eke eşi tarafından şiddet mi gördü?

Şiddet İddialarının Ardı Arkası Kesilmedi

Ulaş İnan Torun ilk olarak 2017 senesinde şiddet iddialarıyla gündeme geldi. İsmini gizli tutan bir eski sevgilisi tarafından yapılan açıklamaya farklı isimlerinde dahil olmasıyla da olayın ciddiyeti büyüdü. Ulaş İnan Torun’un çok kıskanç olduğunu ve sürekli yaşadığı travmalardan bahsettiğini açıklayan eski sevgililerinden bazıları yaşadıkları şiddet nedeniyle hastanelik olduklarını da dile getirdi. Boşanmaları ardından ise Algı Eke şiddet gördüğü iddialarına ise sosyal medya hesabından sert bir yanıt vermişti.

Algı Eke Kimdir?

Ulaş İnan Torun Şiddet İddialarını Yanıtladı!

Ulaş İnan Torun geçtiğimiz gün “A Para” kanalında bir programa katıldı. Yeni filmi için programda olan Ulaş İnan Torun’a hakkında çıkan iddialar konusunda ne düşündüğü ısrarlı bir şekilde sorulunca, Torun hakkındaki iddiaları reddetti.  Bu konularda konuşmayı sevmediğni dile getiren Torun, bu iddialar çıktığında babasının kanser olduğunu ve zor dönemlerden geçtiğini ve susmayı tercih ettiğini dile getirdi. Herkesin kendisini linç ettiğini ailesine küfürler yağdığını söyleyen Torun “İnsanlar birilerini çok kolay linç edebiliyor.” açıklamasını yaparak bu konu hakkında çok yorum yapmak istemediğini söyleyerek şiddet iddialarının yalan olduğunu dile getirdi.

Ulaş İnan Torun Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler