Ana SayfaÜnlülerUlaş Aydın’dan Bir İthaf Şarkısı "Benzerin Yok"

İlgili Postlar

Ulaş Aydın’dan Bir İthaf Şarkısı “Benzerin Yok”

Son dönemin üretken bağımsız müzisyenlerden olan Ulaş Aydın, son çalışmalarından “Benzerin Yok” şarkısını OnAir Sahne’den yayımladı. Detaylar haberimizin devamında…

Ulaş Aydın kimdir?

Her Şarkının Hikayesi Var

Ulaş Aydın’ın her şarkısının bir hikayesi var. “Benzerin Yok” da bu şarkılardan bir tanesi. Ayrıca bu şarkının bir de sahibi var; zira genç müzisyen şarkısını benzersiz bulduğu birisi için yazmış. Ulaş Aydın, şarkının duygusunu şöyle anlatıyor: “Şarkı dinleyene eski günleri, eşsiz insanları ve yaşadığı anıları hatırlatacak. İnsanlarda farklı ve hatta belki unuttuğu duyguları tekrar hissettirecek.”

Şarkılarını bu zamana kadar sözünden, müziğine, aranjesinden, mix ve mastering işlemine kadar kendisinin ilgilenmesinin zorluğunu vurgulayan Ulaş Aydın, her zorluğun bir güzelliği olduğunu sık sık hatırlatıyor kendisine.

Müzikle ilgilenen bir aileden geldiği için çok küçük yaşlardan bu yana müziğin içinde olan Ulaş Aydın, müziğini belli bir türde konumlandırmak istemiyor. Bunu “Sürekli aynı tarzla ilerlersem kendimi tekrarlayacağımı düşünüyorum.” şeklinde açıklıyor.

Tüm Dijital Platformlarda!

Bağımsız sanatı ve dolayısı ile bağımsız müziği, gelişim ve sunum yeterliliği açısından çok önemseyen Ulaş Aydın; özgür olmadan, müzisyenin kendi benliğini yansıtmadan asla doğru ve içe sinen bir çalışma ortaya koyamayacağını düşünüyor. Fakat müzik bağımsız olsa da müzisyenlerin büyük bir dayanışma ve birlik-beraberlik içinde olduğu kolektif bilince inanıyor. Müzisyenin bu konudaki açıklaması ortak oluşumların onun için olan değerini bir kez daha ortaya koyuyor: “Bağımsız Müziğin bayrağını taşıyan ve en etkin rol alan kendi fikrimce OnAir Sahne. Çünkü bu oluşumda tüm müzisyenler birlik ve beraberliği içten ve gerçek olarak yaşıyoruz.”

Piyano ve keman ezgilerinin uyumlu dansının buluştuğu Benzerin Yok’u dijital tüm platformlardan dinleyebilir ve klibini OnAir Sahne YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

Benzerin Yok Şarkı Sözleri

Kaldırımlardan düşmem gerek bazen
Kandırılmaktan bünyem denek farem
Korkuluklardan perdem gelip görsen
Doldururdum bak bir gün gelip sevsen
Ama yok, ederi
Yok, derdimin
Yok, dermanı
Yok
Kor düşlerim kor, düşledim yok, benzerin yok
Kon, omzuma kon, yoluma koy engeller koy
Kor düşlerim kor, düşledim yok, benzerin yok
Kon, omzuma kon, yoluma koy engeller koy
Kor, kor düşlerim kor
Yok, yok benzerin yok
Bastırılmış bak bu pis hislerim
Gözlerinden alsam şu kinleri
Özlemimden say bu boş sözleri
Düzlemim senken sense düzledin

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler