Ana SayfaÜnlülerUğurtan Sayıner Bugün Son Yolculuğuna Uğurlanacak!

İlgili Postlar

Uğurtan Sayıner Bugün Son Yolculuğuna Uğurlanacak!

Bizimkiler dizisiyle tanınan, dizi ve tiyatro oyuncusu Uğurtan Sayıner 77 yaşında hayatını kaybetti. İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki evinde, dün hayata gözlerini yuman, Bizimkiler dizisinin Cemil’i, dizi oyuncusu ve tiyatro sanatçısı Uğurtan Sayıner’in cenazesi, bugün Karşıyaka Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Uğurtan Sayıner Bugün Son Yolculuğuna Uğurlanacak!

Türk televizyonuna damga vuran, 1989-2002 yılları arasında tam 13 yıl boyunca yayınlanan ve izleyenleri ekrana kilitleyen Bizimkiler dizisinde Cemil karakterini canlandıran, canlandırdığı rolle akıllara kazınan Uğurtan Sayıner, dün akşam hayatını kaybetti.

UĞURTAN SAYINER’İN ÖLÜMÜ SEVENLERİNİ YASA BOĞDU!

Kendisi gibi tiyatro oyuncusu olan Osman Cavcı ile ev arkadaşı olan Sayıner’in ölümü, sevenlerini yasa boğdu. İktisat fakültesi mezunu olan ve 1962 yılında sanat hayatına tiyatro ile başlayan Sayıner için, bugün saat 14.00’te Karşıyaka Ahmet Piriştina Kültür Merkezinde tören düzenlenecek.

Düzenlenen törenin ardından Uğurtan Sayıner’in cenazesi, Doğançay Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Uğurtan Sayıner, ileri yaşla beraber, yeme bozukluğu ve sıvı elektronik dengesizliği nedeniyle geçen yıl İzmir Eşrefpaşa Hastanesi’nde tedavi görmüştü. Sağlığına kavuşması sonrası hastaneden taburcu edilmişti.

İttihat ve Terakki Tiyatrosu, TÖS Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu, Gen- Ar Tiyatrosu, Üç Maymun Kabare ve Ercan Yazgan- Bülent Kayabaş topluluklarında çalışan usta oyuncu Uğurtan Sayıner, bir çok dizi ve filmde rol aldı.

USTA OYUNCU UĞURTAN SAYINER’İN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER!

Perihan Abla, İki Koca Adam, Avanak Dedektör, El Kızı, Küçük Esnaf, Herakles, Heykelin Sırrı, Yağmurdan Sonra, Bir Kurşun ve Bizimkiler…

Usta oyuncu, dizi ve filmlerin dışında faal olarak tiyatrolarda rol alıyordu. Uğurtan Sayıner’in, ani ölümü ailesini ve yakın arkadaşlarını derinden üzüntüye boğdu. Usta oyuncunun ölüm haberini ve üzüntülerini sosyal medya hesaplarından üzülerek paylaştılar.

 Uğurtan Sayıner kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler