Ana SayfaKimdirUğur Yıldıran Kimdir?

İlgili Postlar

Uğur Yıldıran Kimdir?

Son dönemlerde Çukur dizisinin dikkat çeken oyuncularından Uğur Yıldıran Kimdir? Çukur dizisinin Kemali hakkındaki her şey Uğur Yıldıran Kimdir? haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Uğur Yıldıran Aslen Nereli ? Uğur Yıldıran Şuan Kaç Yaşında? Uğur Yıldıran Hangi Burç?

Uğur Yıldıran Aslen Denizli Acıpayam İlçesi Çamköy Mahallesindendir. Oyuncumuz şuan da 37 yaşındadır. Burcu ise Aslandır.

Uğur Yıldıran Kimdir?

Uğur Yıldıran, 26 Temmuz 1981 yılında İstanbul şehrinde dünyaya gelmiştir. Çok küçük yaşlarından itibaren sanata ve sanatçılığa ciddi anlamda merak salan yakışıklı oyuncu tüm dikkatleri üzerine çeken hiper aktif bir çocukluk geçirmiştir. Daha çocukluk yaşlarında bu dala eğilimi başlamıştır.

Uğur Yıldıranın Eğitimi

Uğur Yıldıran, Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü’nü  kazanmış ve Spor Akademisi Jimnastik Bölümünden başarı ile mezun olmuştur. Özellikle  dansçılığa merak salan oyuncu Uğur Yıldıran, zaman zaman bu alanda kendisini geliştirerek bir çok özel eğitim almış ve okulda da pekiştirerek daha profesyonel hale gelmiştir.

Hadisenin Eurovision Dansçısı Uğur Yıldıran

Uğur Yıldıran, özellikle dans piyasasında kendisini Hadise’nin katılmış olduğu Eurovision şarkısında dansçı olarak kanıtlamıştır. Yakışıklılığı ve dansçılık yetenekleri ile birlikte kısa bir zaman dilimi içerisinde adından sıkça söz ettiren Uğur Yıldıran, Hadise’nin üçüncü olduğu Eurovision yarışmasında Düm Tek Tek şarkısı ile yarışmada dansçılığını göstermiştir.

Daha sonra ise oyunculuk eğitimleri alan ve kendisini geliştiren Genç oyuncu Uğur Yıldıran, yakışıklılığı ve yetenekleri ile kısa zaman dilimi içinde özellikle genç kızların merak ile takip ettiği isimlerden birisi olarak da dikkatleri üzerine çekti. Profesyonel anlamda oyunculuk deneyimine ise 2014 yılında Filinta Dizisi ile başladı Dizide Garbis karakterini canlandırdı ve çok ciddi hayran kitlesi edindi.

2016 yılında ise Show tv ekranlarında ki en iyi dizi yapımlarından birisi olan İçerde dizisi kadrosuyla seyircilerin karşısına çıktı Enteresan kişiliği ve karizmatik duruşu ile ön plana çıkan Uğur Yıldıran, İçerde dizisi kadrosunda Selim Komiser rolü ile ekranlardaki yerini aldı.

Şu sıralar reyting rekortmeni olan Show tv nin   sevilen dizisi Çukur‘ ile ekranlarda… Dizide ‘Kemal’ karakterine hayat veren ve izleyiciden tam not alan genç oyuncu ilgiyle takip edilmekte..

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler