Ana SayfaKimdirUğur Kurul Kimdir?

İlgili Postlar

Uğur Kurul Kimdir?

Sihirli annem dizisiyle tanıdığımız Uğur Kurul Kimdir? Rol aldığı dizler hangileridir? Hakkında merak edilenler, özel hayatı filmleri,reklam filmleri ve daha bir çok şey Uğur Kurul Kimdir? haberimizde..



Bugün Doğan Ünlüler

Uğur Kurul aslen nereli? Uğur Kurul şuan kaç yaşında? Uğur Kurul hangi burç ?

Ekranların yakışıklı ve sevilen oyuncusu Uğur Kurul aslen İstanbullu olup  23 Mayıs 1991 yılında İstanbulda doğmuştur. Şuan 28 yaşında olan oyuncu ikizler burcudur.

Uğur Kurul Kimdir? Eğitim  Hayatı

Ekranların yakışıklı ve sevilen oyuncusu Uğur Kurul aslen İstanbullu olup  23 Mayıs 1991 yılında İstanbul da doğmuştur. Uğur Kurul lise eğitimini meslek lisesinde almıştır Lisede bilgisayar programcılığı üzerine eğitim alan genç oyuncu üniversite eğitimini dış ticaret bölümü üzerine tamamlamıştır.

Uğur Kurul  yer aldığı diziler ;

Uğur Kurul oyunculuğa ilk olarak figüran olarak başladı. İlk dizi deneyimini 16 yaşındayken Sihirli Annem dizisi ile yaşadı Sihirli Annem’in Barış karakteriyle tanıdığımız Uğur Kurul, sonrasında ise  Show Tv   Gülümse Yeter’de ‘Cem’ karakteri ile karşımıza çıkan Uğur Kurul genç ve başarılı oyuncular listesinde adından söz ettiriyor.

Üniversite hayatında reklamlarda figüranlık yapmaya başladı. Bu sıralarda Ezel dizisinde figüran olarak rol aldı.

Patos reklamında Beren Saat ile beraber rol alan yakışıklı oyuncu dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.  Bunun yanı sıra  2012 yılında Çıplak Gerçek dizisinde 2 bölüm konuk oyuncu olarak rol aldı. Aynı yıl yayınlanan Ustura Kemal dizisinde de yer alan oyuncu 2014 yılında yayınlanmaya başlayan Güllerin Savaşı dizisinde Taner Hekimoğlu karakterini canlandırdı ve büyük bir çıkış yakaladı..

 Beren Saat kimdir?

2016 yılında arkadaşları ile Asmalımescit’te Müptela adında bir mekan açtı. Oyuncu aynı yıl şarkıcı Bedük’ün Koyver Kendini adlı klibinde de boy gösterdi. Son olarak Show tv sevilen dizisi Gülümse yeter dizisinde yer almıştır…

Uğur Kurul Dizileri ve Filmleri:

2016 – Gülümse Yeter (Cem Tuğrul) (TV Dizisi)
2014 – Güllerin Savaşı (Taner Hekimoğlu) (TV Dizisi)
2012 – Ustura Kemal (TV Dizisi)
2012 – Çıplak Gerçek (TV Dizisi)
2007 – Sihirli Annem (Barış) (TV Dizisi)

Oynadığı Reklam Filmleri:

– Genç Turkcell
– Ülker Çokonat
– Digitürk
– Eti Wanted
– Gillete
– Patos

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler