Ana SayfaÜnlülerUfak Tefek Cinayetler'in yıldızından sitem: Örtünmek için giyiniyorum!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’in yıldızından sitem: Örtünmek için giyiniyorum!

Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle hayatının en önemli projelerinden birisine imza atan Aslıhan Gürbüz yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. İşte oyuncunu hayata dair mesajları.

Daha önce farklı projelerde yer almasına karşın Ufak Tefek Cinayetler gibi bir projede bulunmayan Aslıhan Gürbüz, yeni proje ile birlikte ekranların da yıldız isimlerinden birisi olmayı başardı.

Yahşi Cazibe’den Merve’ye Aslı Gürbüz

Ufak Tefek Cinayetler’de başrolde bulunan oyuncu, oynadığı rolün hakkını sonuna kadar verirken kısa süre içerisinde sosyal medyada da en çok takip edilen isimlerden birisi oldu. Geçtiğimiz günlerde oyuncu tarafından yapılan açıklamalarda oyuncunun hayata dair sitemi olduğu görülürken giyim kuşamdan dizideki Merve karakterine kadar oyuncunun yaptığı açıklamalar oldukça dikkat çekti.

“Ar damarımız yırtılmış gibi”

“Bazen ar damarımız yırtılmış gibi geliyor. Ortak değerlerin zayıfladığını, sevgi bağından uzaklaştığımızı hissediyorum. Her şeyi tüketiyoruz. Bu tükettiğimizin de resmini çekip paylaşıyoruz. Sürekli alıyoruz, bir şey üretmiyoruz. Kitapla poz veriyoruz, onu okumuyoruz…” diyen Aslıhan Gürbüz, toplumda yaşanan değişimlere de farklı bir bakış açısıyla eleştiri getirdi. Toplumdaki bu duruma karşılık olarak artık alışveriş yapmayı bıraktığını ve az bir kıyafetle idare edebildiğini söyleyen oyuncu, örtünmek için giyiniyorum dedi.

“O karakterler hayatın içinden”

Birbirinden ayrılmayan fakat birbirinden nefret eden kişilerin hikayesini dizi ile birlikte ekranlara taşıdıklarını söyleyen Aslıhan Gürbüz, hayatın içinden olan bu karakterlerin aslında yabancı olmadığını ve çoğu kişinin yaşamanın da böyle olduğunu söyledi. Oyuncu durumun sadece kadınlara özgü olmadığını da söyleyerek “İnsan insanın kurdudur. İnsanlar çıkar için birbirlerine kötülük yapabiliyor. Hatta akrabalarına bile! Hayatta bazen insana dair hiçbir şey beni şaşırtmıyor.” Dedi.

Sette neler yaşanıyor?

Kamera arkasıyla ilgili de açıklamalar yapan Aslıhan Gürbüz, kadınların ağırlıklı olduğu sette çocuklar, kadınlar şeyler ve annelik konularının konuşulduğunu söyledi.

Aslı Gürbüz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler