Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetlerde Olanlar Oluyor!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetlerde Olanlar Oluyor!

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Osman Sonant’ın oynadıkları Ufak Tefek Cinayetler dizisinde geçen hafta neler oldu ? Bu hafta neler yaşanacak sizin için derledik.

Geçen hafta neler olmuştu?

Ufak Tefek Cinayetler soluk kesen son bölümü ile ekranlara geldi. İzleyenleri ekranlara kilitleyen son bölümde, Edip’in öldürülmesinin ardından, yeni bir cinayet daha yaşandı. Edip’in katili Arzu, sırrı ortaya çıkınca, çılgına döndü. İkinci bir cinayet için Emre’nin peşine düşen Arzu’nun başına izleyenleri şok eden beklenmedik bir olay geldi. Peki Arzu öldü mü? Tülin Özen, Ufak Tefek Cinayetler’den ayrılıyor mu? Yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte heyecanın tavan yaptığı son bölümden detaylar…

Edip’in katili kim? sorusu sonunda cevap buldu. Katilin Arzu olduğu söylentisi dalga dalga yayılmaya başladı. Tehlike gittikçe artmaya devam ediyor. Ve bu daha başlangıç! Çünkü artık herkesin birini öldürmek için iyi bir nedeni var. Herkesin cepleri dolu ve hiç kimsenin şakası yok! İpler gerildikçe gerilecek ve sonunda Sarmaşık’ta vahşi bir cinayet daha işlenecek. Peki bu kez sıra kimde? Arzu gözünü kararttı; işlediği cinayetin ortaya çıkmaması için her şeyi yapmaya hazır. Ama şer ittifakının dağılması da an meselesi. Başkomiser Kemal cinayeti çözmeye her zamankinden daha yakın.

 Solukları Kesen Fragman Geldi!

Star TV’de Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 40. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Osman Sonant’ın oynadıkları Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Arzu’nun ölümüyle birlikte Sarmaşık’ta ilginç bir ittifak kuruluyor. Oya, Burcu ve Pelin’in 3’lü ittifakı ne kadar sürecek bilinmez ama kimseye inandırıcı gelmiyor.

Tanıtımda Oya’nın Burcu’ya Pelin’den önce hareket etmeleri gerektiğini söylediği görülürken, Kerim’in de Oya’ya ‘Sen mi yaptın?’ diye sorduğu ve Oya’nın ‘Sen olsan yapmaz mıydın’ diye sorduğu görülüyor.

Merve’nin hala ortalıklarda olmadığı Sarmaşık’ta işler de ilişkiler de birbirine girmiş görünüyor. Herkes Arzu’nun katilini ararken Emre de Pelin’den ilginç bir istek de bulunacak.

Arzu’nun katili kim?

Arzu öldü, Sarmaşık yasta. Ama bunun basit bir kaza değil de cinayet olduğu kısa sürede anlaşılıyor. Şimdi akıllarda tek bir soru var: Arzu’nun katili kim? Oya mı, Pelin mi, Burcu mu yoksa Taylan mı? Her birinin Arzu’yu öldürmek için iyi bir nedeni vardı. Arzu’nun ölümünden sonra kadınlar arasında şaşırtıcı bir ittifak kuruluyor. Oya, sonunda Kerim’le ilgili gerçeği öğreniyor. Pelin ve Emre arasında ise işler beklenmedik bir noktaya varıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler