Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'de Nereden Nereye!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’de Nereden Nereye!

Star TV’de ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisi, ilk yayınlandığı günlerde büyük bir ilgi çekmiş, farklı hikayesi ve 4 kadının sırlarla dolu yaşam hikayeleriyle izleyenleri meraklandırmıştı.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen ve Mert Fırat’ın oynadıkları dizi henüz çekim aşamasındayken gelen fotoğraflar, pastaya saplanan bıçaklı görüntü, topuklu ayakkabılı, şık giyimli kadınların adeta bir moda çekiminde gibi havasıyla, izleyiciyi alıp götürdü.

Bir cinayetin peşine düştük önce. Katil kimdi, kurban kim? İlk sezonun finalinde Edip’in ölmesi çok da büyük şaşkınlık yaşatmadı izleyiciye.

Başka hikayeler beklendi, arkasında başka olaylar arandı, bir gizem büyük bir sır aranıp durdu. Ancak Edip’i sosyal medyada etkisiz eleman olarak adlandırılan izleyici ne bu duruma çok şaşırdı ne de bir süre sonra katili merak eder oldu.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Bir çok ünlü isim katılmıştı!

Özellikle 2. sezona büyük umutlarla başladı Ufak Tefek Cinayetler. Kerim Adil Sağlam geliyordu, elinde bıçakları ve etlerin önünde adeta Hannibal havasında bir karakter.

Herkes Edip’in ölümünü, kimin öldürdüğünü bile düşünmez oldu. Zaten alelacele Arzu’nun üstüne kalıverdi cinayet. Arzu da bir anda diziden gitti. Onun gidişi şaşkınlık yaratmıştı ama pek çok izleyici, heyecanın tavan yaptığı ilk sezonda beklemişti böyle bir gidişi.

Arzu’nun tam olarak Edip’i neden öldürdüğü de anlaşılamadı bir türlü. Arzu ile Burcu’nun kavgasına şahit oldu diye öldürülmüş olması, hiç tatmin etmedi izleyenleri.

2. sezon bekleneni veremedi!

Arzu’yu da Oya’nın öldürdüğü anlaşılıyor. 45. bölümün tanıtımından herkesin çıkardığı sonuç bu ama hep birlikte göreceğiz. Belki de bir ters köşe ile veda edecek Ufak Tefek Cinayetler ekrana.

Ancak 2. sezonda da olmayan şey, Kerim Adil Sağlam’ın büyük bir heyecanla takdim edilip, çok ilginç ve garip olayların diziye geldiği intibasını sürdürememiş olması. Çıka çıka arkasından Merve’nin eski aşkının çıkması şaşırttı.

Eli kanlı bir adam görüntüsü veren ve ilginç olayların geldiğini sanan izleyici, sonunda Merve’ye deli gibi aşık, romantik bir adam buldu karşısında. Sonuçta MerKer çifti çok sevildi, aşklarına izleyici de sahip çıktı ama Kerim ile ilgili beklenti, başta yaratıldığı şekilde olmadı.

Emre’den de beklenti büyüktü. Fakat o da yıllardır Pelin’e saplantılı bir aşk bekleyen ama sonunda Burcu’ya kalan bir karakter oldu sonunda. Gizemli tavırlar, hareketler yapıldı ama sanki içi pek dolmadı!

Şimdi yüzdük yüzdük geldik kuyruğuna! Bu hafta dizinin 45. ve son bölümü ekrana gelecek. Bakalım, son bölüm, beklentileri karşılayabilecek mi?

Her şeye rağmen Ufak Tefek Cinayetler dizisi, ekranda oyunculuklarla, mekanlarıyla, farklı çekim teknikleri ve renkli hikayesiyle ekran tarihine adını yazdırmayı başardı.

Finalde neler olacak?

izinin finalinde Oya ve Serhan evleniyor ama düğünde kötü bir sürpriz onları bekliyor.

En mutlu günlerinde Oya tutuklanıyor. Karmaşık görüntülerle ekrana gelen tanıtımda neler olduğu çözmek izleyici için pek kolay olmayacak. Oya, “Öldürdüm onu” diyerek Arzu’yu mu öldürdüğünü itiraf ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler