Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler’de Elif’in Oya ile derdinin ne olduğu anlaşıldı!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’de Elif’in Oya ile derdinin ne olduğu anlaşıldı!

Ufak Tefek Cinayetler dizisine yeni dahil olan Elif’in Oya ile derdinin ne olduğu sonunda ortaya çıktı. Elif’in Oya’ya karşı neden bu kadar düşmanlık beslediği, onu ölüme dahi sürüklemekte gözünün karardığı öğrenildi. Detaylar haberimizde…

Ufak Tefek Cinayetler’den final haberi! Herkes şokta! Dizi bitiyor mu?

Ufak Tefek Cinayetler’de Elif’in Oya’yla derdi ne?

Ufak Tefek Cinayetler dizisine Oya’nın aynı fakülteden mezun olduğu Elif karakteri, Merve’nin Oya’ya kurduğu tuzağın bir parçası olarak karşımıza çıktı. Elif, Oya’dan öylesine nefret ediyordu ki, Oya’nın çocuk sahibi olma konusundaki umutlarını bile sömürmekte hiçbir çekince yaşamadı. Oya’ya zehirli iğneler yapıp hastalanmasına neden oldu, hakkında mesleğini tehlikeye düşürebilecek olumsuz yorumlar yazarak internet ortamında yaydı. Elif’in ciddi anlamda Oya ile bir derdi olduğu belliydi. İzleyiciler, Elif’in gerçekte kim olduğunu ve Oya’dan bu kadar nefret etmesine neden olabilecek düşmanlığının sebebini merak ediyordu. Gerçek sonunda ortaya çıktı.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Elif kim?

Dizinin bu hafta yayınlanan yeni bölümünde, Elif’in üzerindeki sır perdesi aralandı. Elif’in okul yıllarına inildi. Meğerse, Elif’in Tıp Fakültesi’nde okurken çok hırslı ve sadece ve sadece kendisinin birinci olmasını isteyen, bu uğurda gözünü karartan, hiç kimseyle geçim sağlayamayan asosyal ve hırçın bir kişiliğe sahip olduğu görüldü. Fakültede herkes tarafından sevilen Oya’nın, derslerinde de birinci olması, Elif’in düşmanlığını kazanmasına neden oldu. Elif, hırsıyla Oya’yı geçip fakülteyi birincilikte bitirmiş ve Oya’yı ikinciliğe itmişti. Ancak, Oya Elif’in varlığının bile farkında değilken, ona karşı diş bilediğinin hiç farkında değildi.

Elif’in derdi anlaşıldı

Fakülteden mezun olan Elif ve Oya, yıllardır hiç karşılaşmamıştı. Tam Merve Elif’e ulaşmadan önce, Elif Oya’nın ismini yine duydu. Yeni kurulacak bir hastanenin jinekoloji bölüm başkanın olmak isteyen Elif, bu görev için daha önceden Oya’ya teklif götürüldüğünü öğrendi. Oya’nın teklifi kabul etmemesi ya da teklifin geri çekilmesi durumunda görevin kendisine verileceğini düşüne Elif, Oya’yı yolundan çekmek için yeni bir savaş başlatır. Tam bu sırada, Merve ile yolları kesişir ve ikisi de Oya’dan intikam almak, onu yok etmek için güçlerini birleştirir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler