Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'de 41. Bölümde Neler Oldu ?

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’de 41. Bölümde Neler Oldu ?

Ufak Tefek Cinayetler 41. bölüm bu akşam yayınlandı. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Arzu’nun ölümünü kaldıramayan Mehmet yeni bir plan yapıyor. Bu sefer hedefinde Oya var. Çünkü Emre’nin masum olduğunu öğrenince Oya’nın katil olduğundan şüpheleniyor. Pelin, Emre ile büyük sırrını Oya’ya anlatmak zorunda kalıyor. Ve meşhur masa bu sefer dağ evinde kuruluyor. Bir kez daha hesaplaşma vakti geliyor. Ancak beklenmeyen bir misafirin gelmesiyle işler değişecek.

Ufak Tefek Cinayetler’in son bölümünün yayınlanmasından hemen sonra 42. yeni bölümden ilk görüntülere yer verildi. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Emre, Oya’nın yetişmesi ile kurtuluyor. Olay polise intikal etmiyor. Oya tüm tarafları tehditle sorguya çekiyor. Mehmet ise Oya’nın katil olduğunu düşünüp yeni bir plan yapıyor. Arzu için dağ evinde bir anma planlayarak herkesi bir araya getiriyor. Masada kozlar paylaşılacakken başkomiserin gelmesi her şeyi değiştiriyor. Bütüm suçlar ortalığa saçılıyor. Ufak Tefek Cinayetler dizisi 41. son bölümde neler yaşandığını bulabilirsiniz. Ufak Tefek Cinayetler yeni fragman geldi mi? İşte 41. bölüm özeti…

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlandığı andan itibaren sitemizden okuyabilirsiniz.

Ufak tefek cinayetler son bölümde neler yaşandı?

Sarmaşık’ta bir şüpheli bir ölüm daha gerçekleşiyor. Arzu’nun ölümünden sonra Oya, Pelin ve Burcu ittifak yapıyor. Arzu’nun ölümünü kabullenmeyen Mehmet, Emreden şüpheleniyor ve Emre’yi bıçaklıyor. Pelin de o sırada Emre’nin yanında ama Mehmet, Pelin’i görmüyor.

Oya hayat kurtarıyor.

Mehmet, Emre’yi öldürdüğünü sanıyor. Pelin, Emre’den kurtulabileceğini düşünse de yapamıyor. O sırada Emre gözlerini açıyor ve Pelin’den yardım istiyor. Ama Emre ile olduğunun anlaşılmasın istemiyor. Oya’yı arıyor. Çok zor durumda olduğunu söyleyip Emre’nin yaralandığını söylüyor. Oya apar topar onların yanına gidiyor. Oya, Emre’nin yarasına bakıyor ve pansumana başlıyor. Pelin, Emre’yi bıçaklayanın Mehmet olduğunu söylüyor. Emre’nin yarasına tampon yapıp arabasına bindiriyor. Pelin yolda sık sık Emre’nin öldüğünü sanıp panik oluyor. Oya bir doktor arkadaşını arayarak Emre’yi hastaneye götürüyor. Emre ameliyatı alıyor. Oya polise gitmemeleri için yalvarıyor. Oya arkadaşını Pelin de Emre’yi ikna ediyor.Emre gözlerini açtığında karşısında Oya’yı görüyor. Pelin’i soruyor ve eve gittiğini söylüyor. O sırada Burcu arıyor. Emre bir yalanla Burcu’yu başından savıyor. Oya, Emre’nin gerçekleri anlatmasını istiyor. Emre, Oya’nın sırlarını bildiğini fark ediyor. Emre, Mehmet’in onu neden bıçakladığını Oya’ya anlatıyor. Olayı gördüğünü ve o anda olay yerinde olduğunu söylüyor. Ayrıca katili de görmediğini belirtiyor. Oya ısrarla soruyor ama Emre, Arzu’nun katilini bilmiyor. Emre’nin anlattıklarından sonra Oya, Emre’yi tehdit ederek insanları tahrik etmemesini söylüyor.

Pelin’in sırrı ortaya çıkıyor!

Oya, Pelin’i kenara çekiyor ve neler olduğunu soruyor. Pelin, Mehmet’i kaçarken gördüğünü anlatıyor. Oya Arzu’nun ilişkisi ile ilgili olup olmadığını merak ediyor ve Pelin’e ‘teknede ne işin vardı’ diyor. Pelin anlatamayacağını söylüyor. Oya tehdit edince Emre ile geçmişte yakınlaşmaları olduğunu söylüyor. Ayrıca Emre ve Burcu’nun ona sorun yarattığını söylüyor. Oya dinlediklerini hayretle karşılıyor. Oya, Pelin’i eve bırakıyor ve Taylan’ın da şüphelenmemesini sağlıyor.

Mehmet’in vicdan azabı!

Emre gözlerini açtığında karşısında Oya’yı görüyor. Pelin’i soruyor ve eve gittiğini söylüyor. O sırada Burcu arıyor. Emre bir yalanla Burcu’yu başından savıyor. Oya, Emre’nin gerçekleri anlatmasını istiyor. Emre, Oya’nın sırlarını bildiğini fark ediyor. Emre, Mehmet’in onu neden bıçakladığını Oya’ya anlatıyor. Olayı gördüğünü ve o anda olay yerinde olduğunu söylüyor. Ayrıca katili de görmediğini belirtiyor. Oya ısrarla soruyor ama Emre, Arzu’nun katilini bilmiyor. Emre’nin anlattıklarından sonra Oya, Emre’yi tehdit ederek insanları tahrik etmemesini söylüyor.

Kerim Merve’nin peşinde.

Kerim, Merve’nin peşine düşüyor. Uzun süredir ortalıklarda olmayan Merve’yi buluyor da . Vakit kaybetmeden onunla buluşma planı yapıyor.

Meşhur masa!

Dağ evinde meşhur masa kuruluyor. Oya, Serhan, Pelin, Taylan, Emre ve Burcu herkes orada. Bir de davetsiz misafir var. Masada tam kozlar paylaşılırken gelen başkomiser olayın seyrini değiştiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler